Skip Sidebar

Over ons

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.

WelzijnMensen met een beperking
Deel

Maatje gezocht voor vriendelijke cliënt (53)

Structureel werk · 2–4 uur/week
Beekbergen, Gelderland, Nederland
Maatje & buddyBuitenSociaal contact
Mensen met een beperkingWelzijn
Activiteit Delen
Stichting Pluryn
#42460
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Maatje-gezocht-voor-vriendelijke-client-50/42460 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het geeft jou voldoening om iemand de gezelligheid te bieden waar hij zo naar uit kijkt en daarmee zijn eenzaamheid te verminderen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is onze client?

Onze cliënt is een grappige, vriendelijke 53-jarige man uit Beekbergen. Soms is hij wat onzeker en voelt hij zich eenzaam. Hij heeft een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek, wat zich voornamelijk uit in behoefte aan structuur.

Verder vindt cliënt het een uitdaging om grenzen van anderen aan te voelen; dit lukt hem beter bij mannen dan bij vrouwen. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de kringloop, drinkt graag een kopje koffie, gaat zwemmen of brengt een bezoekje aan Deventer of Apeldoorn. 

Werkzaamheden:

Bijvoorbeeld koffie drinken, zwemmen of een stad/winkel bezoeken.

Doel van jullie contact is voornamelijk de eenzaamheid van cliënt te verminderen. Wij vragen Jij hebt minimaal 1 keer per maand enkele uren de tijd voor cliënt, om samen activiteiten te ondernemen die aansluiten bij bovengenoemde interesses. Daarnaast sta jij stevig in je schoenen en kun jij je grenzen aangeven. Wellicht ben je in het bezit van een rijbewijs en auto? Dat zou fijn zijn, maar reizen met het openbaar vervoer om een uitstapje te maken is ook mogelijk.


Wij bieden:

Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:

  • Begeleiding van een professionele collega. 
  • Een vrijwilligersovereenkomst.
  • Vergoeding van reiskosten.
  • Een goede verzekering.
  • En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!


Tijdsbesteding 2 tot 3 uur per maand.


Graag vacaturenummer 189 hierbij verlmelden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Beekbergen > Beekbergen Activiteiten > Stichting Pluryn > Maatje gezocht voor vriendelijke cliënt (53)

Over Stichting Pluryn

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.