Skip Sidebar

Over ons

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.

Zorg & WelzijnMensen met een beperking
Deel

Maatje gezocht voor vriendelijke cliënt (50)

Flexibel
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42183
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Maatje-gezocht-voor-vriendelijke-client-50/42183 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het geeft jou voldoening om iemand de gezelligheid te bieden waar hij zo naar uit kijkt en daarmee zijn eenzaamheid te verminderen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is onze cliënt?

Onze cliënt is een grappige, vriendelijke 50-jarige man uit Beekbergen. Soms is hij wat onzeker en voelt hij zich eenzaam. Hij heeft een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek, wat zich voornamelijk uit in behoefte aan structuur. Verder vindt cliënt het een uitdaging om grenzen van anderen aan te voelen; dit lukt hem beter bij mannen dan bij vrouwen. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de kringloop, drinkt graag een kopje koffie, gaat zwemmen of brengt een bezoekje aan Deventer of Apeldoorn.

Werkzaamheden

Bijvoorbeeld koffie drinken, zwemmen of een stad/winkel bezoeken. Doel van jullie contact is voornamelijk de eenzaamheid van cliënt te verminderen.

Wij vragen

Jij hebt minimaal 1 keer per maand enkele uren de tijd voor cliënt, om samen activiteiten te ondernemen die aansluiten bij bovengenoemde interesses. Daarnaast sta jij stevig in je schoenen en kun jij je grenzen aangeven.

Wellicht ben je in het bezit van een rijbewijs en auto? Dat zou fijn zijn, maar reizen met het openbaar vervoer om een uitstapje te maken is ook mogelijk.

Wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:

  • Begeleiding van een professionele collega. Ook kan je altijd terugvallen op Team Vrijwilligerswerk van Pluryn.
    • Een vrijwilligersovereenkomst.
    • Vergoeding van reiskosten.
    • Een goede verzekering.
    • En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!

Tijdsbesteding

1 keer per maand 2 tot 3 uur

Over Stichting Pluryn

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)