Maatje gezocht om er samen uit te vliegen

Flexibel
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
Deel activiteit
#42804
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Maatje-gezocht-om-er-samen-uit-te-vliegen/42804 om je aan te melden

Samenvatting

Jij bent degene die Martijn de duidelijkheid en rust geeft om samen te genieten van de uitstapjes die jullie maken.

Uitgebreide omschrijving

Wie is onze cliënt?
Martijn (40) is een autistische man met een passie voor vliegtuigen en Bassie en Adriaan. Als Martijn je vertrouwt dan kan hij hele leuke, op kinderniveau, grapjes maken. Martijn praat heel zacht. Als Martijn onduidelijkheid ervaart dan zal hij verbaal zijn frustratie hierover uiten. Hij loopt dan altijd weg en gaat naar zijn kamer om daar met deuren te gooien. Uiteraard krijg je van de begeleiding handvaten om hier mee om te gaan. 


Werkzaamheden
In de weekenden dat Martijn op locatie zorg krijgt, zoekt hij meer dag invulling. Dat kan van alles zijn; fietsen, naar de stad, naar de bioscoop, wandelen, hond uitlaten als je die hebt, bowlen. Zolang Martijn maar een leuke middag heeft.


Wij vragen
Als je een auto hebt zou een grote pre zijn. Verder heb je veel geduld en kunt Martijn de rust en duidelijk geven die hij nodig heeft.  


Wij bieden
Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: 
  • Begeleiding van een professionele collega. Ook kan je altijd terugvallen op Team Vrijwilligerswerk van Pluryn. 
  • Een vrijwilligersovereenkomst. 
  • Vergoeding van reiskosten. 
  • Een goede verzekering. 
  • En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! 

Tijdsbesteding
+/- 10 uur per maand. Dagen en tijden in overleg.

Deel activiteit
#42804
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Maatje-gezocht-om-er-samen-uit-te-vliegen/42804 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)