Skip Sidebar

Over ons

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.

WelzijnMensen met een beperking
Deel

Jimmy (30) zoekt activiteitenmaatje

Structureel werk · 2–4 uur/week
Beekbergen, Gelderland, Nederland
Maatje & buddyBuitenSociaal contact
Mensen met een beperkingWelzijn
Activiteit Delen
Stichting Pluryn
#42456
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Jimmy-30-zoekt-activiteitenmaatje/42456 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Jij geniet ervan om samen met Jimmy actief bezig te zijn en zo een bijdrage te leveren aan zijn participatie in de maatschappij.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Jimmy is een vrolijke, opgewekte jongeman van 28 jaar uit Beekbergen. Hij maakt graag een praatje en een grapje. Zelfs zo graag dat hij soms niet helemaal de waarheid vertelt om toch mee te kunnen praten. Jimmy houdt van wandelen, muziek, badminton en humor. Zijn vriendin en muziek maken hem blij. Wat hem minder blij maakt is als het even niet lukt, dan kan hij wel even vloeken. Jimmy heeft een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek.


Werkzaamheden:

Jimmy wil graag jullie van alles ondernemen. Hij wil graag meer activiteiten ondernemen en meer participeren in de maatschappij dan hij nu doet. Hij staat overal voor open. Ideeën zijn wandelen in het bos, naar de markt gaan, een film kijken of de stad bezoeken. Jimmy waardeert het enorm als je één keer per maand 6 uurtjes tijd voor hem hebt.


Wij vragen:

Je bent rustig en duidelijk in je houding en communicatie. Structuur helpt Jimmy om zich veilig te voelen. Het is fijn als je in het bezit bent van een rijbewijs, maar reizen met openbaar vervoer is ook een prima optie.


Wij bieden:

Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:

  • Begeleiding van een professionele collega. 
  • Een vrijwilligersovereenkomst.
  • Vergoeding van reiskosten.
  • Een goede verzekering.
  • En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!


Tijdsbesteding 1 keer per maand, 6 uur


Graag vacaturenummer 264 hierbij vermelden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Pluryn

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.