Skip Sidebar

Over ons

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.

WelzijnMensen met een beperking
Deel

Gezellig samen fietsen door de natuur

Structureel werk · 4–6 uur/week
Beekbergen, Gelderland, Nederland
VervoerSociaal contactMaatje & buddyActiviteiten begeleidenBuiten
WelzijnMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Pluryn
#46512
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Gezellig-samen-fietsen-door-de-natuur/46512 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je vindt het fijn om samen te fietsen en wat andere activiteiten buitenshuis op een ochtend of en middag te ondernemen.

Uitgebreide omschrijving

Wie is onze cliënt?

Cliënt is 61 jaar en een liefhebber van de natuur. Hij gaat daarom graag samen met jou fietsen en heeft belangstelling voor een bijzondere hobby, klootschieten. Daarnaast vindt hij het erg fijn een gesprek te hebben onder het genot van een kop koffie. Hij is verstandelijk zwak begaafd en raakt soms overprikkeld.


Wat mag je doen?

Omdat cliënt heel actief is zullen jullie samen al fietsend de prachtige omgeving van Beekbergen ontdekken en wanneer het weer het toe laat een terrasje bezoeken. Ook andere uitstapjes worden door hem op prijs gesteld; zoals af en toe hem begeleiden bij familie bezoek in Nunspeet.


Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto, zodat jullie ook daadwerkelijk op familie bezoek kunnen gaan of in ieder geval flexibiliteit ervaren in het kiezen van uitstapjes. Cliënt is verbaal erg sterk en het is belangrijk dat je op een duidelijke manier met hem communiceert. Dit geeft hem stabiliteit en duidelijkheid die hij nodig heeft. Je hebt het geduld om hem op een positieve en rustige manier te benaderen. Zo komt hij het beste tot zijn recht en kan jij jezelf zijn.


Daarnaast is tijd en energie belangrijk. We vinden het fijn als je 4 uur per week samen met hem op pad kunt, zodat jullie een band kunnen opbouwen voor een langere periode. Wegens de aandachtspunten van cliënt gaat de voorkeur uit naar een vrijwilliger van 45+ jaar.


Wat bieden wij jou?

Pluryn vindt het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons.

Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst, zodat je bijvoorbeeld je reiskosten uitbetaald krijgt en goed verzekerd bent.

Daarnaast zorgen we voor begeleiding van een professionele collega en kan je terugvallen op het team vrijwilligerswerk van Pluryn.


Graag vacaturenummer 2 hierbij vermelden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Pluryn

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.