Creatieveling en activiteitenondersteuner gezocht

Flexibel
Gastheer/vrouw
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42365
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Creatieveling-en-activiteitenondersteuner-gezocht/42365 om je aan te melden

Samenvatting

Laagdrempelige actieve en creatieve activiteiten in groepsverband.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Onze cliënten (65+) hebben een verstandelijke beperking. Ze wonen met veel plezier in Apeldoorn. Ze houden van diverse laagdrempelige activiteiten, waaronder het luisteren naar klassieke muziek. Het is een diverse groep, waarin cliënten voorkomen met een auditieve handicap, die rolstoelafhankelijk zijn en soms verbaal wat onhandig kunnen zijn, maar er zitten diverse karakters tussen, waardoor je altijd wel iemand vind waarmee je een klik hebt!

Werkzaamheden 
Samen gaan jullie verschillende activiteiten ondernemen. Zoals samen een gezelschapsspelletje spelen, een stukje wandelen, creatief bezig zijn, muziek luisteren of een kopje koffie drinken op de groep of op het terras.

Activiteiten kunnen in groepsverband zijn, maar ook individueel. Eenvoudige activiteiten mag je zelf bedenken, organiseren en ondersteunen, maar stemt dit af of voert dit uit met de begeleiding. Samen maken jullie er een paar gezellige uren van. Voor jou leuk om de wereld van deze cliënten te verbreden.

Wij vragen
Doordat onze cliënten allemaal verschillend zijn is het belangrijk dat je op een duidelijke manier kan communiceren, je geduld hebt en een rolstoel kan duwen. Daarnaast kun je zowel zelfstandig werken als samen met je collega's. 

Het is fijn als je creatief bent. Daarnaast is tijd en energie belangrijk. We vinden het fijn als je wekelijks 3 uur met hen oor wilt brengen. Dagen en tijden uiteraard in overleg.

Wij bieden
Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:

Begeleiding van een professionele collega. Ook kan je altijd terugvallen op Team Vrijwilligerswerk van Pluryn. 
  • Een vrijwilligersovereenkomst.
  • Vergoeding van reiskosten.
  • Een goede verzekering.
  • En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!


Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42365
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Creatieveling-en-activiteitenondersteuner-gezocht/42365 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)