Skip Sidebar

Over ons

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.

WelzijnMensen met een beperking
Deel

Creatieveling en activiteitenondersteuner gezocht

Structureel werk · 3–6 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Sociaal contactMaatje & buddyActiviteiten begeleidenBuiten
Mensen met een beperkingWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Pluryn
#42365
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Creatieveling-en-activiteitenondersteuner-gezocht/42365 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Laagdrempelige actieve en creatieve activiteiten in groepsverband.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Onze cliënten (65+) hebben een verstandelijke beperking. Ze wonen met veel plezier in Apeldoorn. Ze houden van diverse laagdrempelige activiteiten, waaronder het luisteren naar klassieke muziek. Het is een diverse groep, waarin cliënten voorkomen met een auditieve handicap, die rolstoelafhankelijk zijn en soms verbaal wat onhandig kunnen zijn, maar er zitten diverse karakters tussen, waardoor je altijd wel iemand vind waarmee je een klik hebt!


Werkzaamheden 

Samen gaan jullie verschillende activiteiten ondernemen. Zoals samen een gezelschapsspelletje spelen, een stukje wandelen, creatief bezig zijn, muziek luisteren of een kopje koffie drinken op de groep of op het terras.


Activiteiten kunnen in groepsverband zijn, maar ook individueel. Eenvoudige activiteiten mag je zelf bedenken, organiseren en ondersteunen, maar stemt dit af of voert dit uit met de begeleiding. Samen maken jullie er een paar gezellige uren van. Voor jou leuk om de wereld van deze cliënten te verbreden.


Wij vragen

Doordat onze cliënten allemaal verschillend zijn is het belangrijk dat je op een duidelijke manier kan communiceren, je geduld hebt en een rolstoel kan duwen. Daarnaast kun je zowel zelfstandig werken als samen met je collega's. 


Het is fijn als je creatief bent. Daarnaast is tijd en energie belangrijk. We vinden het fijn als je wekelijks 3 uur met hen oor wilt brengen. Dagen en tijden uiteraard in overleg.


Wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:

  • Begeleiding van een professionele collega.
  • Een vrijwilligersovereenkomst.
  • Vergoeding van reiskosten.
  • Een goede verzekering.
  • En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!

Graag vacaturenummer 176 hierbij vermelden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stichting Pluryn > Creatieveling en activiteitenondersteuner gezocht

Over Stichting Pluryn

Pluryn begeleidt in Gelderland zowel mensen met een verstandelijke als mensen met een lichamelijke beperking in wonen, werken en vrije tijd.