Chauffeurs gezocht

Flexibel
Vervoer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42364
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Chauffeurs-gezocht/42364 om je aan te melden

Samenvatting

Enthousiaste chauffeurs gezocht voor cliëntvervoer en eventueel klein-busonderhoud.

Uitgebreide omschrijving

Onze cliënten

Het Hietveld in Beekbergen ondersteunt (jong)volwassenen met een zeer intensieve begeleidingsvraag. Naast een lichte verstandelijke beperking is er meestal sprake van bijkomende gedrags- en psychiatrische problematieken zoals autisme en overgevoeligheid voor prikkels. De begeleiding en behandeling zijn gericht op het in stand houden en vergroten van vaardigheden op het gebied van zelfredzaamheid en sociale redzaamheid en participatie in de samenleving. De ondersteuning aan de cliënten vindt plaats vanuit een divers aanbod, van het wonen in een woongroep op het terrein in Beekbergen tot het meer zelfstandig wonen in de wijk.

Werkzaamheden

Met een bus van Pluryn ga jij cliënten van Het Hietveld vervoeren naar werk en hobby’s. Hiermee breng jij deze cliënten in contact met anderen. Op dit moment hebben veel cliënten weinig tot geen financiële middelen tot vervoer, waardoor het contact met andere mensen weinig voorkomt. Dit vinden zij erg jammer. Naast het vervoeren van cliënten ben je ook bereid je bezig te houden met onderhoud van de bus/problemen signaleren; en wanneer je handig bent mag je hier ook zelf klein onderhoud aan verrichten. 

Wij vragen

Je bent in het bezit van een rijbewijs. Tijden en dagen in overleg. Daarnaast kun je duidelijk communiceren, je grenzen aangeven en heb je interesse in de zorgsector.

Wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:

 • Begeleiding van een professionele collega. Ook kan je altijd terugvallen op Team Vrijwilligerswerk van Pluryn. 
  • Een vrijwilligersovereenkomst.
  • Vergoeding van reiskosten.
  • Een goede verzekering. 
   • En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!
     
     Tijdsduur: in overlege
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42364
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-locatie-het-Hietveld1/activiteiten/Chauffeurs-gezocht/42364 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)