Skip Sidebar

Over ons

Pluryn, locatie het Hietveld, ondersteunt aan ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking. De begeleiding van cliënten kenmerkt zich door het vergroten van zelfregie, ...

Zorg & WelzijnMensen met een beperking
Deel

Jongen (14) zoekt maatje

Flexibel
Kampheuvellaan 34, 7351 DA Hoenderloo, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42742
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Pluryn-de-Hoenderloo-Groep/activiteiten/Jongen-14-zoekt-maatje/42742 om je aan te melden

Samenvatting

Samen naar de stad om een frietje te eten of een spelletje spelen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Onze jongere is 14 jaar oud en woont op een woongroep in Hoenderloo. Zijn interesses zijn spelletjes spelen op zijn telefoon, social media, Pokémon kaarten sparen en voetballen.

Hij heeft super veel humor en is een slimme jongen met mooie inzichten in het leven. Hij heeft een hoop mee gemaakt en verdiend echt extra aandacht van een leuke vrijwilliger.

Werkzaamheden

Samen gaan jullie naar de stad, ergens een frietje eten of spelen samen een spel. Dit bezorgd hem en jou een glimlach! Samen maken jullie er een paar gezellige uren van. Voor jou leuk om de wereld van deze jongeren te leren kennen en voor hem leuk om zijn wereld groter te maken dan alleen op de woongroep.

Wij vragen

Doordat onze jongere autisme heeft is het belangrijk dat je op een duidelijke manier met hem communiceert. Je hebt het geduld om hem op een positieve en rustige manier te benaderen. Onze jongere kan geprikkeld reageren op fysieke nabijheid, maar is bovenal een vriendelijke en beleefde jongen die erg gezellig is in het contact. Een eerste kennismaking zal op de groep gepland worden, alvorens er een uitje samen gepland wordt.  

Daarnaast is tijd en energie belangrijk.

Wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:

  • Begeleiding van een professionele collega. Ook kan je altijd terugvallen op Team Vrijwilligerswerk van Pluryn.
    • Een vrijwilligersovereenkomst.
    • Vergoeding van reiskosten.
    • Een goede verzekering.
    • En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!

Tijdsbesteding

We vinden het fijn als je minimaal 2 dagdelen per maand samen met hem op pad kan, zodat jullie een band kunnen opbouwen voor een langere periode.

Hoe kom ik er?

Over Stichting Pluryn

Pluryn, locatie het Hietveld, ondersteunt aan ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking. De begeleiding van cliënten kenmerkt zich door het vergroten van zelfregie, ontwikkelingsgerichtheid en zoveel mogelijk participatie in de maatschappij. Het Hietveld heeft vestigingen in Beekbergen, Loenen, Klarenbeek en Apeldoorn.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)