Promotor voetbalevenement

Structureel werk
Buiten
Kinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Plan Nederland
#42747
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Plan-Nederland5/activiteiten/Promotor-voetbalevenement/42747 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Word promotor voetbalevenement en ga langs bij amateurclubs in je eigen regio!

Uitgebreide omschrijving

 

Afgelopen jaar was de eerste editie van het nieuwe evenement voor voetbalmeiden, namelijk #TeamLaLeague. Eredivisiespeelsters riepen hun jonge voetbalfans op om gezamenlijk zoveel mogelijk geld op te halen voor de La League voetbalprojecten in Brazilië en Nicaragua. Hier in Nederland proberen wij met #TeamLaLeague niet alleen geld op te halen voor de projecten, we bieden de meiden hier ook een podium om hun talent te ontwikkelen en gaan zo de ongelijkheid tussen jongens- en meidenvoetbal tegen. De eerste editie was een groot succes, bekijk hier de aftermovie van de finaledag.

 

 

Wie zoeken wij?

 

In 2020 komt er een nieuwe editie van dit gave event! Wij zijn opzoek naar enthousiaste vrijwilligers om #TeamLaLeague te promoten bij amateurclubs in de buurt.

 

Voor dit vrijwilligerswerk vragen wij het volgende:

 

•             Goede contactuele vaardigheden

 

•             Enthousiasme, overtuigingskracht en positieve energie

 

•             Een goede beheersing van de Nederlandse taal

 

 

 

Wanneer vindt de promotie plaats?

 

Je volgt op dinsdag 7 januari een webinar om jou klaar te stomen als toppromotor voor #TeamLaLeague. Na deze training ga je bij diverse clubs en verenigingen langs als promotor. De promotie vindt dus voornamelijk plaats in januari en februari. 

Lijkt het jou tof om aan de slag te gaan voor #TeamLaLeague en zo meidenvoetbal naar een hoger niveau te schoppen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en dan zorgen wij dat je meer informatie krijgt.

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen