Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Op basisontmoetingsplek De Graanhof kunt u terecht voor allerlei activiteiten, maar óók voor persoonlijke informatie, advies en ondersteuning. Professionals en vrijwilligers kunnen u bijvoorbeeld ...

Welzijn
Deel
 Vrijwilliger voor de Wereld keuken

Vrijwilliger voor de Wereld keuken

Structureel werk · 4–5 uur/week
Graanhof 2, 7335 AV Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouwKoken & eten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ontmoetingsplek de Graanhof
#42635
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Ontmoetingsplek-de-Graanhof/activiteiten/Vrijwilliger-voor-de-Wereld-keuken/42635 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Houd je van mensen samen brengen? Hebben andere culturen je interesse? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Uitgebreide omschrijving


Wie zijn wij?

Ontmoetingsplek de Graanhof is een ontmoetingsplek in de Heeze.

Wijkbewoners in de Heeze kunnen op ontmoetingsplek De Graanhof terecht voor een praatje, een kopje koffie en een maaltijd. Of om samen met andere mensen uit de buurt sportief, creatief of leerzaam bezig te zijn. 



Werkzaamheden

Voor het vrijwilligersteam van de Wereldkeuken zijn we op zoek naar versterking. Iedere vrijdagavond gaat op ontmoetingsplek de Graanhof de Wereldkeuken van start. Tijdens deze maaltijd, op vrijdagavond, bereiden twee bewoners (waarvan 1 kok) uit het asielzoekerscentrum, maaltijden uit verschillende culturen. Door hen uit te nodigen en een bijdrage te leveren aan de WERELDKEUKEN helpen we nieuwe wijkbewoners op weg om zich minder geïsoleerd te voelen in de wijk. Oude wijkbewoners kunnen op deze wijze kennis maken met de rijke cultuur van de nieuwe wijkbewoners. Voor het vrijwilligersteam van de Wereldkeuken zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die samen met de 2 bewoners van het asielzoekerscentrum en een aantal andere vrijwilligers het menu samen stellen, boodschappen halen, ondersteunen bij het koken van de maaltijd, gasten ontvangen en of opruimen. Wil je vrijblijvend kennis maken?


Tijdsbesteding

Een aantal uren op de vrijdag middag/avond

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Ontmoetingsplek de Graanhof > Vrijwilliger voor de Wereld keuken

Over Ontmoetingsplek de Graanhof

Op basisontmoetingsplek De Graanhof kunt u terecht voor allerlei activiteiten, maar óók voor persoonlijke informatie, advies en ondersteuning. Professionals en vrijwilligers kunnen u bijvoorbeeld helpen met het invullen van formulieren en het lezen van brieven. Ook kunt u met hen bespreken wat u bezighoudt in het dagelijks leven.
We bieden 7 dagen in de week ‘ontmoeting’ aan.
Op de Graanhof werken circa 50 vrijwilligers die ervoor zorgen dat u zich welkom voelt.