Skip Sidebar

Over ons

Ontmoetingsplek

Welzijn
Deel

Vrijwilliger voor de Wereld keuken

Structureel werk
Graanhof 2, 7335 AV Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ontmoetingsplek de Graanhof
#42635
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Ontmoetingsplek-de-Graanhof/activiteiten/Vrijwilliger-voor-de-Wereld-keuken/42635 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Houd u van koken en mensen samen brengen? Hebben andere culturen uw interesse? Dan is deze vacature misschien iets voor u!

Uitgebreide omschrijving


Wie zijn wij?
Ontmoetingsplek de Graanhof is een ontmoetingsplek in de Heeze.
Wijkbewoners in de Heeze kunnen op ontmoetingsplek De Graanhof terecht voor een praatje, een kopje koffie en een maaltijd. Of om samen met andere mensen uit de buurt sportief, creatief of leerzaam bezig te zijn. 


Werkzaamheden
Vanaf deze zomer gaat vanuit ontmoetingsplek de Graanhof de Wereldkeuken van start. Tijdens deze maaltijd, op vrijdagavond, gaat u als coördinerend vrijwilliger met twee bewoners (waarvan 1 kok) vanuit het asielzoekerscentrum, maaltijden uit verschillende culturen bereiden. Door hen uit te nodigen en een bijdrage te leveren aan de WERELDKEUKEN helpen we nieuwe wijkbewoners op weg om zich minder geïsoleerd te voelen in de wijk. Oude wijkbewoners  kunnen op deze wijze kennis maken met de rijke cultuur van de nieuwe wijkbewoners. Voor de Wereldkeuken zijn wij op zoek naar 2 vrijwilligers die samen met de 2 bewoners van het asielzoekerscentrum het menu samen stellen, boodschappen halen, ondersteunen bij het koken van de maaltijd, gasten ontvangen en of opruimen. Wilt u vrijblijvend kennis maken?

Tijdsbesteding
Een aantal uren op de vrijdag middag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Ontmoetingsplek de Graanhof > Vrijwilliger voor de Wereld keuken

Over Ontmoetingsplek de Graanhof