Skip Sidebar

Over ons

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen ...

WelzijnOuderenVluchtelingen & Minderheden
Deel

Voorlezen en spelletjes spelen met jongen van 6 jaar.

Structureel werk · 1–2 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
WelzijnOuderenVluchtelingen & Minderheden
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn
#50999
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Netwerk-SKILL-ABILITY-Apeldoorn/activiteiten/Voorlezen-en-spelletjes-spelen-met-jongen-van-6-jaar/50999 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wordt maatje van een basisschoolleerling van 6 jaar. Zijn begrip en taal is wat zwak, daarom zou het heel fijn zijn als jij langskomt!

Uitgebreide omschrijving

Zijn ouders zouden het heel fijn vinden als er iemand speciaal voor hun zoontje langskomt en hem aandacht geeft. Het gezin woont in Apeldoorn Noord. Je kan langskomen op maandag of dinsdag van 15:00-16:00.


Dus ben je een jongere tussen de 15-30 jaar en wil je graag iets goeds doen voor een ander? Meld je aan! Spreekt deze hulpvraag je niet direct aan, maar heb je wel tijd om iemand te helpen? Kijk dan bij onze andere vacatures op op onze social media @netwerkskillabilityapeldoorn.Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn > Voorlezen en spelletjes spelen met jongen van 6 jaar.

Over Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen. Samen zoeken we naar een passende match. Ook organiseren wij ontmoetingen om ervaringen te delen, elkaar te inspireren, relevante thema’s te bespreken en een gezellige tijd te beleven. Zo maken wij van Apeldoorn een gemeente waar we met zijn allen nog trotser op kunnen zijn!