Skip Sidebar

Over ons

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen ...

WelzijnOuderenVluchtelingen & Minderheden
Deel

Talent op tafel- reactiveren van eenzame ouderen

0–2 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
WelzijnOuderenVluchtelingen & Minderheden
Deel activiteit
#48304
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Netwerk-SKILL-ABILITY-Apeldoorn/activiteiten/Talent-op-tafel--reactiveren-van-eenzame-ouderen/48304 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ontdek de talenten van een oudere en help hem/haar weer actief deel te nemen aan de maatschappij.

Uitgebreide omschrijving

Dit doe je door 6 keer met een oudere af te spreken en samen te koken en eten. Tijdens het eten spelen jullie een speciaal ontworpen vragenspel om achter elkaars talenten te komen.


Wellicht kan de oudere waaraan je gekoppeld bent, zelf nog wel vrijwilligerswerk doen? Of op zoek gaan naar een leuke club die bij hem/haar past.


Dus ben je tussen de 15 en 30 en lijkt het je leuk om dit samen met een oudere te gaan ontdekken? Neem dan contact met ons op!


Ben je of ken je een oudere die het fijn zou vinden als iemand met hem/haar op zoek gaat naar mogelijkheden? Neem dan ook vooral contact met ons op!

Hoe kom ik er?

Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn > Talent op tafel- reactiveren van eenzame ouderen

Over Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen. Samen zoeken we naar een passende match. Ook organiseren wij ontmoetingen om ervaringen te delen, elkaar te inspireren, relevante thema’s te bespreken en een gezellige tijd te beleven. Zo maken wij van Apeldoorn een gemeente waar we met zijn allen nog trotser op kunnen zijn!

Powered by Deed‌mob Tools ·