Skip Sidebar

Over ons

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen ...

WelzijnOuderenVluchtelingen & Minderheden
Deel

Talent op Tafel

Structureel werk · 0–2 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
TrainingOnderzoekBegeleiding
WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn
#48304
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Netwerk-SKILL-ABILITY-Apeldoorn/activiteiten/Talent-op-Tafel/48304 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij die 65+ die graag nog maatschappelijk wil inzetten, maar niet de weg weet te vinden? Ga met een jongere ontdekken hoe je jouw talenten kunt inzetten.

Uitgebreide omschrijving

... Omdat je nóóit te oud bent. Elk talent telt!


Hoe doen we dat?

Samen met een jongere (15-30 jaar) vanuit SKILL-ABILITY worden er 6 ontmoetingen georganiseerd. Op deze 6 avonden bij jou thuis bereiden jullie samen een malatijd voor elkaar. Aan de hand van een interactief vragenspel komt per keer een ander aspect naar voren van wie jullie zijn, jullie kennis en ervaring en waar jullie maatschappelijke belangstelling naar uitgaat. In een ongedwongen, vertrouwelijke en, vooral gezellige sfeer.


Vanuit die ontdekkingstocht kunnen dan (onverwachte?) talenten naar voren komen en hoe die met elkaar en anderen gedeeld kunnen worden. Vervolgens worden samen met alle deelnemers (tafels) talenten, mogelijkheden en wensen gedeeld en gekeken naar maatschappelijke organisaties in Apeldoorn. Daarna kan er contact worden gelegd met organisatie(s), waar de talenten daadwerkelijk kunnen worden ingezet.


Wanneer begint het?

De eerste 'tafels' starten in maart as. (2022)

Hieraan zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden.


Waarom meedoen?

... omdat je nóóit te oud bent om maatschappelijk van nut te zijn. Elk talent telt!


Is je belangstelling gewekt, heb je nog vragen en/of ken je iemand, waarvan je denkt dat die ook heel goed in dit project zou passen, geef het door! Je kan hiervoor bellen of appen naar Loeke Hameleers; 06-82051727, of mailen naar [email protected].


Ben je een jongere tussen de 15 en 30 jaar en lijkt het je leuk om dit samen met een oudere te gaan ontdekken? Neem dan ook contact met ons op!


Talent op Tafel is een initiatief van SKILL-ABILITY in samenwerking met Stichting Serviceprojecten Apeldoorn-Sprengen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen. Samen zoeken we naar een passende match. Ook organiseren wij ontmoetingen om ervaringen te delen, elkaar te inspireren, relevante thema’s te bespreken en een gezellige tijd te beleven. Zo maken wij van Apeldoorn een gemeente waar we met zijn allen nog trotser op kunnen zijn!