Skip Sidebar

Over ons

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen ...

WelzijnOuderenVluchtelingen & Minderheden
Deel

Maak mensen blij door hun tuintje op te knappen.

Structureel werk
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Netherlands
Buiten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn
#42772
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Netwerk-SKILL-ABILITY-Apeldoorn/activiteiten/Maak-mensen-blij-door-hun-tuintje-op-te-knappen/42772 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij mensen blij maken door hun tuintje op te knappen? Ben je tussen de 15-30 jaar en heb jij of samen met een vriend(in), broer of zus wat tijd over? Gebruik dan jullie (groene) vingers om een tuintje op te knappen voor iemand die dit zelf niet kan!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Netwerk SKILL-ABILITY zet talent in van jongeren (15-30 jaar) voor hun stadsgenoot. 

Werkzaamheden
Mevrouw kan vanwege haar lichamelijke klachten zelf haar tuintje niet opknappen. In de zomerperiode is het fijn om in een nette tuin te zitten. Snoeien en onkruid weg halen zou al erg helpen! 
 
Wij vragen
Enthousiaste jongere(n) die graag iets voor een ander wil doen. 

Wij bieden
Naast het matchen en begeleiden van jongeren bieden we een netwerk waarin jongeren elkaar kunnen vinden. Door middel van inspiratiebijeenkomsten waarin jongeren elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen delen rondom hun inzet voor hun stadsgenoot. 

Tijdsbesteding
Tijdbesteding is ongeveer 2 uur. Dag en tijden is in overleg. 
 
Meer zien? Volg ons op Instagram/Facebook @netwerkskillabilityapeldoorn 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn > Maak mensen blij door hun tuintje op te knappen.

Over Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen. Samen zoeken we naar een passende match. Ook organiseren wij ontmoetingen om ervaringen te delen, elkaar te inspireren, relevante thema’s te bespreken en een gezellige tijd te beleven. Zo maken wij van Apeldoorn een gemeente waar we met zijn allen nog trotser op kunnen zijn!