Skip Sidebar

Over ons

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen ...

WelzijnOuderenVluchtelingen & Minderheden
Deel

Hondje uitlaten in 'De Maten'.

Structureel werk
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Netherlands
Buiten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn
#42767
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Netwerk-SKILL-ABILITY-Apeldoorn/activiteiten/Hondje-uitlaten-in-De-Maten/42767 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij tussen de 15-30 jaar en wil je je inzetten door een hondje uit te laten voor een mevrouw die zelf niet in staat is om dit te doen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Netwerk SKILL-ABILITY zet talent in van jongeren (15-30 jaar) voor hun stadsgenoot. 

Werkzaamheden
Op dit moment is het hondje van mevrouw niet thuis, omdat ze zelf niet de deur uit kan. Het hondje van mevrouw mag weer thuis komen, als het hondje 3x per dag, 7 dagen in de week kan uitgelaten worden door iemand anders. We zijn nog op zoek naar een paar tijden, zie tijdsbesteding. Zou top zijn als jij dan zou kunnen!
 
Wij vragen
Enthousiaste jongeren die hun talenten willen inzetten in Apeldoorn. 
 
Wij bieden
Naast het matchen en begeleiden van jongeren bieden we een netwerk waarin jongeren elkaar kunnen vinden. Door middel van inspiratiebijeenkomsten waarin jongeren elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen delen rondom hun inzet voor hun stadsgenoot. 

Tijdsbesteding
We zijn op zoek naar jongeren die de volgende tijden zouden kunnen:

Ma avond
Vrij avond
Zat middag
Zat avond
Zo morgen
Zo avond
 
Meer zien? Volg ons op Instagram/Facebook @netwerkskillabilityapeldoorn 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen. Samen zoeken we naar een passende match. Ook organiseren wij ontmoetingen om ervaringen te delen, elkaar te inspireren, relevante thema’s te bespreken en een gezellige tijd te beleven. Zo maken wij van Apeldoorn een gemeente waar we met zijn allen nog trotser op kunnen zijn!