Skip Sidebar

Over ons

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen ...

Zorg & WelzijnOuderen
Deel

Boodschappenmaatje gezocht.

Flexibel
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Netherlands
Klussen
Deel activiteit
#42776
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Netwerk-SKILL-ABILITY-Apeldoorn/activiteiten/Boodschappenmaatje-gezocht/42776 om je aan te melden

Samenvatting

Heb jij tussen de 15 en 30 jaar en heb je wekelijks een uurtje de tijd om boodschappen te doen voor een oudere mevrouw? Dat zal mevrouw erg waarderen!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Netwerk SKILL-ABILITY zet talent in van jongeren (15-30 jaar) voor hun stadsgenoot. 
 
Werkzaamheden
Mevrouw kan wegens gezondheidsklachten zelf geen boodschappen doen. Het zou top zijn als je wekelijks wat boodschappen voor haar wil doen. Ze woont in het centrum en de supermarkt is dichtbij!
 
Wij vragen
Enthousiaste jongere(n) die graag iets voor een ander wil doen. 

Wij bieden
Naast het matchen en begeleiden van jongeren bieden we een netwerk waarin jongeren elkaar kunnen vinden. Door middel van inspiratiebijeenkomsten waarin jongeren elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen delen rondom hun inzet voor hun stadsgenoot. 

Tijdsbesteding
Uurtje in de week 
 
Meer zien? Volg ons op Instagram/Facebook @netwerkskillabilityapeldoorn 

Hoe kom ik er?

Over Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen. Samen zoeken we naar een passende match. Ook organiseren wij ontmoetingen om ervaringen te delen, elkaar te inspireren, relevante thema’s te bespreken en een gezellige tijd te beleven. Zo maken wij van Apeldoorn een gemeente waar we met zijn allen nog trotser op kunnen zijn!
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)