Skip Sidebar

Over ons

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen ...

WelzijnOuderenVluchtelingen & Minderheden
Deel

Als jongere maatje worden van oudere dame van 97 jaar!

Structureel werk · 1–2 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
WelzijnOuderenVluchtelingen & Minderheden
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn
#50995
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Netwerk-SKILL-ABILITY-Apeldoorn/activiteiten/Als-jongere-maatje-worden-van-oudere-dame-van-97-jaar/50995 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen gezellig kletsen met een kopje thee of een blokje om. Mevrouw woont in 'De Oude Enk' en zou het heel leuk vinden om in contact te komen met een jongere.

Uitgebreide omschrijving

Iets voor jou? Erg leuk om in contact te komen met iemand die 'stuk' ouder is dan jou! Mevrouw kan dingen delen over hoe het vroeger ging en jij kan ook vertellen over je eigen ervaringen in deze tijd.


Dus ben je een jongere tussen de 15-30 jaar en wil je graag iets goeds doen voor een ander? Meld je aan! Spreekt deze hulpvraag je niet direct aan, maar heb je wel tijd om iemand te helpen? Kijk dan bij onze andere vacatures op op onze social media @netwerkskillabilityapeldoorn.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn > Als jongere maatje worden van oudere dame van 97 jaar!

Over Netwerk SKILL-ABILITY Apeldoorn

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk SKILL-ABILITY brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen. Samen zoeken we naar een passende match. Ook organiseren wij ontmoetingen om ervaringen te delen, elkaar te inspireren, relevante thema’s te bespreken en een gezellige tijd te beleven. Zo maken wij van Apeldoorn een gemeente waar we met zijn allen nog trotser op kunnen zijn!