Skip Sidebar

Over ons

De N.F.C. is de rasvereniging van de Foxterrier met als doelstelling de gemeenschapszin te bevorderen tussen haar leden, de leden, en de andere Foxterrierliefhebbers.

Natuur & Milieu
Deel

Penningmeester

Flexibel
Kantmos 4, 3994 KJ Houten, Netherlands
Organiseren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#43013
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Nederlandse-Foxterrier-Club/activiteiten/Penningmeester/43013 om je aan te melden

Samenvatting

De Nederlandse Foxterrier Club, is op zoek naar een betrokken, actieve vrijwilliger die in het bestuur wil plaatsnemen en verantwoordelijk is voor de financiën van onze vereniging.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
De Nederlandse Foxterrier Club is een actieve hondenrasvereniging met 300 leden en is aangesloten bij Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland . 
De belangrijkste doelstelling van de Nederlandse Foxterrier Club is de gemeenschapszin bevorderen tussen haar leden, de fokkers en de andere Foxterrierliefhebbers. Zij doet dit in het belang van het ras. Belangrijke aspecten hierbij zijn het behoud en de verbetering van het ras qua gezondheid, karakter en de uiterlijke kenmerken van het hondenras.

Werkzaamheden
Je beheert de bankrekening,  controleert en betaalt de facturen.   
Je stelt de jaarrekening op en maakt de begroting voor het volgend jaar. Eén keer per jaar op de Algemene Ledenvergadering leg je financiële verantwoording af aan de leden. 
Daarnaast volg je de contributie-inningen, die geheel door de ledenadministratie worden verzorgd, en houd je bij alle verenigingsactiviteiten de financiële vinger aan de pols.
Je vergadert ten minste viermaal per jaar met het bestuur, waar je de financiële stand van zaken rapporteert. 
Natuurlijk bied je aan bij te springen wanneer dat nodig is.

Wij vragen
Een betrokken, actieve vrijwilliger die in het bestuur van de Nederlandse Foxterrier Club wil plaatsnemen en verantwoordelijk is voor de financiën van onze vereniging. 

Wij bieden
Een enthousiast team van medebestuurders.

Interesse?
Spreekt het bovenstaande je aan en is je interesse gewekt om de functie van penningmeester voor onze vereniging te gaan vervullen? Dan nodigen wij u van harte uit een korte motivatiebrief en/of CV te sturen naar [email protected]Hoe kom ik er?

Over Nederlandse Foxterrier Club

De N.F.C. is de rasvereniging van de Foxterrier met als doelstelling de gemeenschapszin te bevorderen tussen haar leden, de leden, en de andere Foxterrierliefhebbers.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)