Skip Sidebar

Over ons

Maatjes die deelnemers gedurende 1 jaar ondersteunen met taal, uitbreiding sociaal netwerk, omgaan met beperkingen en andere uitdagingen.

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid
Deel

Wil jij iemand helpen taalvaardiger te worden? Doe mee en word taalmaatje

Structureel werk · 2–4 uur/week
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7312 GA Apeldoorn, Nederland
Maatje & buddy
Vluchtelingen & Minderheden
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
MaatjesApeldoorn
#42644
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/MaatjesApeldoorn1/activiteiten/Wil-jij-iemand-helpen-taalvaardiger-te-worden-Doe-mee-en-word-taalmaatje/42644 om je aan te melden

Contactpersoon

Maatjes Apeldoorn De Kap StimenzStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wil jij aan de slag als taalmaatje?
Wil jij een ander helpen taalvaardiger te worden? Wil jij een ander wegwijs maken in het Apeldoornse? Vind jij het leuk om iemand te helpen anderen te ontmoeten? Doe mee en word taalmaatje! Je helpt vrijwillig iemand die zijn Nederlandse taal wil verbeteren.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij een ander helpen taalvaardiger te worden? Wil jij een ander wegwijs maken en zich laten thuis voelen in het Apeldoornse? Vind jij het leuk om iemand te helpen anderen te ontmoeten? Doe mee en word taalmaatje! Je helpt vrijwillig iemand die zijn Nederlandse taal wil verbeteren. Je werkt samen aan een doel, zodat de deelnemer het later ook zelfstandig kan.

 

In een kennismakingsgesprek vertel jij je wensen, interesses en kwaliteiten. Wij maken dan een koppeling met een deelnemer die bij jou past.

 

Interesse? Doe mee en neem contact op: 

Ook anderstalige Nieuwkomers die het Nederlands beheersen zijn welkom.

[email protected]

www.maatjesapeldoorn.nl


Wie zijn wij

MaatjesApeldoorn is een samenwerkingsverband tussen Stimenz en de Kap. Wij zetten ons in, om met zorg en aandacht Apeldoorners een helpende hand te bieden.

MaatjesApeldoorn bemiddelt en begeleidt het contact tussen vrijwilligers (maatjes) en deelnemers. Gedurende het traject zijn er diverse momenten om andere maatjes te ontmoeten.


Wij bieden


Een vrijwilligerscontract bij MaatjesApeldoorn, intervisiebijeenkomsten, trainingen en andere vormen van deskundigheidsbevordering. Ook organiseren wij een aantal keer per jaar een gezellige bijeenkomst voor alle maatjes waarbij wij jullie bedanken voor jullie inzet.


De deelnemer biedt jou een inkijkje in een ander leven, een ander wereld, en ook universele waarden.


Tijdsbesteding

Ongeveer 2 – 4 uur per week.

 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > MaatjesApeldoorn > Wil jij iemand helpen taalvaardiger te worden? Doe mee en word taalmaatje

Over MaatjesApeldoorn

Maatjes die deelnemers gedurende 1 jaar ondersteunen met taal, uitbreiding sociaal netwerk, omgaan met beperkingen en andere uitdagingen.