Skip Sidebar

Over ons

Maatjes die deelnemers gedurende 1 jaar ondersteunen met taal, uitbreiding sociaal netwerk, omgaan met beperkingen en andere uitdagingen.

Zorg & WelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Wil jij iemand helpen taalvaardiger te worden? Doe mee en word taalmaatje

Flexibel
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Vluchtelingen & Minderheden
5 plaatsen over.
Deel activiteit
#42644
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/MaatjesApeldoorn1/activiteiten/Wil-jij-iemand-helpen-taalvaardiger-te-worden-Doe-mee-en-word-taalmaatje/42644 om je aan te melden

Samenvatting

Wil jij aan de slag als taalmaatje?
Wil jij een ander helpen taalvaardiger te worden? Wil jij een ander wegwijs maken in het Apeldoornse? Vind jij het leuk om iemand te helpen anderen te ontmoeten? Doe mee en word taalmaatje! Je helpt vrijwillig iemand die zijn Nederlandse taal wil verbeteren.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij een ander helpen taalvaardiger te worden? Wil jij een ander wegwijs maken in het Apeldoornse? Vind jij het leuk om iemand te helpen anderen te ontmoeten? Doe mee en word taalmaatje! Je helpt vrijwillig iemand die zijn Nederlandse taal wil verbeteren. Je werkt samen aan een doel, zodat de deelnemer het later ook zelfstandig kan.
 
In een kennismakingsgesprek vertel jij je wensen, interesses en kwaliteiten. Wij maken dan een koppeling met een deelnemer die bij jou past.
 
Interesse? Doe mee en neem contact op: 
[email protected]
www.maatjesapeldoorn.nl

Wie zijn wij
MaatjesApeldoorn is een samenwerkingsverband tussen Stimenz en de Kap. Wij zetten ons in, om met zorg en aandacht Apeldoorners een helpende hand te bieden.
MaatjesApeldoorn bemiddelt en begeleidt het contact tussen vrijwilligers (maatjes) en deelnemers. Gedurende het traject zijn er diverse momenten om andere maatjes te ontmoeten.

Wij bieden
Een vrijwilligerscontract bij MaatjesApeldoorn, intervisiebijeenkomsten, trainingen en andere vormen van deskundigheidsbevordering. Ook organiseren wij een aantal keer per jaar een gezellige bijeenkomst voor alle maatjes waarbij wij jullie bedanken voor jullie inzet.

Tijdsbesteding
Ongeveer 2 – 4 uur per week.
 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > MaatjesApeldoorn > Wil jij iemand helpen taalvaardiger te worden? Doe mee en word taalmaatje

Over MaatjesApeldoorn

Maatjes die deelnemers gedurende 1 jaar ondersteunen met taal, uitbreiding sociaal netwerk, omgaan met beperkingen en andere uitdagingen.
5 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)