Skip Sidebar

Over ons

Maatjes die deelnemers gedurende 1 jaar ondersteunen met taal, uitbreiding sociaal netwerk, omgaan met beperkingen en andere uitdagingen.

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid
Deel

Wij zoeken stutten en steunen die kunnen luisteren en doen. Word maatje.

2–4 uur/week
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
4 plaatsen over.
Deel activiteit
#42596
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/MaatjesApeldoorn1/activiteiten/Wij-zoeken-stutten-en-steunen-die-kunnen-luisteren-en-doen-Word-maatje/42596 om je aan te melden

Contactpersoon

Maatjes Apeldoorn De Kap StimenzStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wil jij iemand weer op weg helpen? Zet je talent in, doe mee en word maatje voor ongeveer 2 uur per week.
Gedurende een jaar trek je op met een deelnemer.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij iemand weer op weg helpen? Vind jij het leuk om iemand te helpen om anderen te ontmoeten? Wil jij een ander helpen taalvaardiger te worden? Wil jij iemand helpen zijn gedachten te verzetten? Doe mee en word ook maatje!

 

Wij zijn op zoek naar maatjes met diverse kwaliteiten en interesses. Je helpt vrijwillig iemand die tijdelijk ergens een steuntje in de rug bij kan gebruiken. Je werkt samen aan een doel, zodat de deelnemer het later ook weer zelfstandig kan. In een kennismakingsgesprek vertel jij je wensen, interesses en kwaliteiten. Wij maken dan een koppeling met een deelnemer die bij jou past.

 

Interesse? Doe mee en neem contact op

[email protected]

www.maatjesapeldoorn.nl


Wie zijn wij

MaatjesApeldoorn is een samenwerkingsverband tussen Stimenz en de Kap.

Wij zetten ons in, om met zorg en aandacht Apeldoorners een helpende hand te bieden. MaatjesApeldoorn bemiddelt en begeleidt het contact tussen vrijwilligers (maatjes) en deelnemers.

Gedurende het traject zijn er diverse momenten om andere maatjes te ontmoeten.


Wij bieden

Een vrijwilligerscontract bij MaatjesApeldoorn, intervisiebijeenkomsten, trainingen en andere vormen van deskundigheidsbevordering.

Ook organiseren wij een aantal keer per jaar een gezellige bijeenkomst voor alle maatjes waarbij wij jullie bedanken voor jullie inzet.


Tijdsbesteding 

Ongeveer 2-4 uur per week.

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > MaatjesApeldoorn > Wij zoeken stutten en steunen die kunnen luisteren en doen. Word maatje.

Over MaatjesApeldoorn

Maatjes die deelnemers gedurende 1 jaar ondersteunen met taal, uitbreiding sociaal netwerk, omgaan met beperkingen en andere uitdagingen.
4 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)