Skip Sidebar

Over ons

Maatjes die deelnemers gedurende 1 jaar ondersteunen met taal, uitbreiding sociaal netwerk, omgaan met beperkingen en andere uitdagingen.

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid
Deel

Positieve Stimulerende Taalmaatjes gezocht met interesse in diverse culturen

1–2 uur/week
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Netherlands
BegeleidingBestuurAdvies & MentoringSociaal contactMaatje & buddy
WelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid
Deel activiteit
#43265
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/MaatjesApeldoorn1/activiteiten/Positieve-Stimulerende-Taalmaatjes-gezocht-met-interesse-in-diverse-culturen/43265 om je aan te melden

Contactpersoon

Maatjes Apeldoorn De Kap StimenzStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Ga jij de uitdaging aan om met een nieuwe situaties om te gaan, om anderstaligen te helpen met taal, en een nieuw leven op te bouwen? Word dan taalmaatje.

Uitgebreide omschrijving

Wil jij de uitdaging aangaan om op een plezierige manier met een nieuwe situaties om te gaan, om anderstaligen te helpen een nieuw leven op te bouwen, en daarbij ook nog te leren over jezelf,

wordt dan maatje bij Maatjes Apeldoorn.


Je wordt, maximaal 1 jaar, gekoppeld aan een nieuwkomer die meer wil participeren in de Nederlandse samenleving door zijn/haar taal te verbeteren, nieuwe mensen leren kennen en actief te worden waarbij nut en plezier belangrijke elementen zijn.


Samen met de deelnemer ga je de Nederlandse samenleving verkennen en de taal oefenen. Samen praten en plezier hebben zijn hierbij een belangrijke elementen.


Belangrijke kwaliteiten zijn: open staan voor nieuwe mensen en dingen, nieuwsgierig naar andere culturen, kunnen stimuleren en motiveren, creatief zijn in mogelijkheden vinden, geduld, inlevingsvermogen, kunnen spelen met afstand en nabijheid, een actieve positieve houding, interesse in taal(ontwikkeling)

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > MaatjesApeldoorn > Positieve Stimulerende Taalmaatjes gezocht met interesse in diverse culturen

Over MaatjesApeldoorn

Maatjes die deelnemers gedurende 1 jaar ondersteunen met taal, uitbreiding sociaal netwerk, omgaan met beperkingen en andere uitdagingen.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)