Skip Sidebar

Over ons

De belangrijkste vragen die Leprazending zichzelf stelt: wat is nodig om leprabesmetting vanaf 2035 wereldwijd te kunnen stoppen, en daarmee lepra op langere termijn te kunnen voorkomen? Drie ...

WelzijnZorgSociale rechtvaardigheid
Deel
Vacature vrijwilliger accountmanagement/ sales

Vacature vrijwilliger accountmanagement/ sales

Structureel werk · Flexibele uren
Arnhemseweg 1, 7331 BA Apeldoorn, Nederland
FondsenwervingMarketing & Communicatie
WelzijnSociale rechtvaardigheidOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Activiteit Delen
Leprazending Nederland (Stg.)
#70112
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Leprazending-Nederland-Stg1/activiteiten/Vacature-vrijwilliger-accountmanagement-sales/70112 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Help jij Leprazending met het verkopen van onze nieuwe koffielijn Coffee to Care? De volledige winst van gaat naar mensen met lepra.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een stagiair(e) of vrijwilliger accountmanagement/ sales voor het lanceren van een eigen koffie merk bij stichting Leprazending.


De etiketten zijn gemaakt, de eerste koffie pakketjes zijn als test verzonden, online staat alles ingericht. Coffee to care wacht alleen nog op jou om bij de juiste mensen terecht te komen om blijvende impact te maken! Doelgroep: Bedrijven, organisaties en kerken die willen genieten van overheerlijke specialty coffee en tegelijk blijvende impact willen maken in de wereld.


Wie ben jij?

Ben jij een gedreven accountmanager/verkoper die ons nieuwe product ‘coffee to care’ gaat helpen verkopen? Heb je ervaring in sales of accountmanagement? Ben je gepensioneerd maar nog steeds gepassioneerd om iets met je verkooptalent te doen? Of wil je als herintreder of uit een andere context werken in een laagdrempelige setting? Ben je representatief, in staat duidelijk, vriendelijk en netjes te communiceren en geeft het je een kick om nieuwe klanten te werven voor je product? Dan zoeken we jou!


Wat je bij ons als vrijwilliger kan doen:

  • Verzamelen van informatie over klanten, en de markt 
  • Opstellen en uitvoeren van verkoopplannen en accountplannen 
  • Nieuwe klanten werven 
  • Offertes maken en naar de klant sturen 
  • Nazorg bieden en klanten tevreden houden (aftersales) 
  • Bewaken dat de verkoop van producten en diensten goed verloopt 
  • Klachten behandelen en oplossen 
  • Opbouwen en onderhouden van contacten met klanten en leveranciers

Uren per week; in overleg.


Wie zijn wij

Leprazending is een internationale christelijke organisatie die lepra bestrijdt. We behandelen de individuele patiënt met aandacht en liefde. Leprapatiënten worden vaak gediscrimineerd en buitengesloten. Wij willen juist deze mensen medisch, sociaal en geestelijk bijstaan. Op die manier dragen we Gods liefde uit.


Als internationale organisatie The Leprosy Mission met 32 partnerlanden, bieden we leprapatiënten een nieuw leven. We bieden medische hulp, geven vakopleidingen, verstrekken microkredieten en investeren in voorlichting en onderzoek. Inmiddels hebben we bijna 150 jaar ervaring in dit werk.


Wat we bieden

Een werkplek in een kantoor vlak bij station Apeldoorn, waar meer vrijwilligers en betaalde werknemers zich samen inzetten om lepra te stoppen. Je werkt mee in een grotere missie; voldoening van je werk gegarandeerd! Én, pauzes worden gezellig samen gehouden. Werken in een warm team met mensen van 24 tot 78 jaar oud, waar je van kunt leren, die graag van jou leren en die je respecteren. Vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Leprazending Nederland (Stg.) > Vacature vrijwilliger accountmanagement/ sales

Over Leprazending Nederland (Stg.)

De belangrijkste vragen die Leprazending zichzelf stelt: wat is nodig om leprabesmetting vanaf 2035 wereldwijd te kunnen stoppen, en daarmee lepra op langere termijn te kunnen voorkomen? Drie dingen:
Geen besmetting meer: Het verslaan van leprabesmetting.
Geen handicaps meer: Het voorkomen van handicaps veroorzaakt door lepra.
Geen discriminatie meer: Geen discriminatie meer van mensen met lepra.

Wij zijn hands-on en geven directe zorg. Het unieke van Leprazending zijn onze eigen ziekenhuizen, vakscholen en gemeenschapsprojecten. Daardoor heeft Leprazending veel eigen lepra-experts, die in direct contact staan met leprapatiënten. Professioneel, maar met liefde en aandacht aan de individuele patiënt. We strijden tegen lepra op een professionele manier en verliezen de individuele patiënt niet uit het oog.

Onze motivatie om leprapatiënten te helpen, vinden we in de liefde en barmhartigheid van Jezus Christus. Jezus zag om naar de meest kwetsbaren, naar zieken en melaatsen. Hij genas hen. Wij willen verdergaan in Zijn voetsporen.