Skip Sidebar
IrisZorg

IrisZorg

Non-profit

Over ons

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in ...

WelzijnZorg
Deel

Boerderij zoekt vrijwilliger

Structureel werk · 4–32 uur/week
Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen, Nederland
Advies & MentoringSociaal contactTuinierenBuiten
Natuur & MilieuWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
IrisZorg
#43176
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IrisZorg-regio-Apeldoorn/activiteiten/Boerderij-zoekt-vrijwilliger/43176 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zorgboerderij Het Hoogeland in Beekbergen zoekt een vriendelijke aanpakker die onze boer en bewoners ondersteunt bij de werkzaamheden op de boerderij.

Uitgebreide omschrijving

Boerderij zoekt vrijwilliger! 

  

Ben jij geïnteresseerd in kwetsbare mensen met een bijzondere achtergrond? Wil je mensen helpen om meer grip op hun leven te krijgen? Wordt dan vrijwilliger bij IrisZorg. Als vrijwilliger lever je een waardevolle bijdrage aan onze samenleving en aan de cliënten van IrisZorg. 

 

Wat ga je doen?  

Voor IrisZorg Werk, Leren & Activiteiten (WL&A) zoeken wij een vriendelijke aanpakker die het fijn vindt om samen met onze cliënten de handen uit de mouwen te steken op onze zorgboerderij.  

Heb je ook affiniteit met kweken en terreinonderhoud, dan ben je helemaal op het goede adres. Het Hoogeland in Beekbergen biedt arbeidsmatige dagbesteding aan onze bewoners op ons mooie terrein, waar we onze dieren en gewassen verzorgen, en de cliënten helpen zorg te dragen voor hun omgeving. Je ondersteunt hen, samen met onze boer Jaap, bij hun werkzaamheden. Je hebt oor voor hun bijzondere verhaal en er is altijd ruimte voor een grapje. 

 

Wat vragen wij? 

We vragen een open houding waarin je gemakkelijk aanspreekbaar bent voor onze cliënten. Je bent sociaal, geduldig, vriendelijk en houdt rekening met de mogelijkheden van onze cliënten. Je bent enthousiast en weet mensen te stimuleren en te motiveren. Je bent flexibel maar ook in staat om je grenzen aan te geven.  

Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Dagdeel en tijden in overleg.  

 

Wat krijg je ervoor terug? 

Duidelijke afspraken, vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst. 

Een vrijwilligersvergoeding, verzekering en een kerstattentie. 

Begeleiding door een vast contactpersoon. 

Jaarlijkse waarderingsbijeenkomst met hapje en drankje. 

De mogelijkheid voor het volgen van een training en themabijeenkomst. 

 

Wat maakt het werk de moeite waard? 

Je bezorgt de cliënten van Iriszorg een leuke tijd. 

Je inzet wordt enorm gewaardeerd.  

Je werkt samen met betrokken en professionele collega’s.   

Je bent een zinvol bezig en leert elke dag wel iets van onze mensen. 

 

WL&A Beekbergen 

Iriszorg Het Hoogeland is een beschermd wonen voorziening waar bewoners en ook een aantal cliënten van elders ook een arbeidsmatige dagbesteding hebben. 

Het is een bijzondere plek waar mensen met verschillende achtergronden wonen, vanuit maatschappelijke opvang en vaak met een (actieve)verslaving. 

We bieden mensen een plek om te mogen zijn en ondersteunen ze waar mogelijk om hun gebruik in de hand te houden en een goed leven te leiden. We bieden hen daarbij graag een zinvolle dagbesteding.  

 

IrisZorg werkt vanuit de herstel methodiek. Herstellen is een persoonlijk en uniek proces, het leren leven met een (verleden) van verslaving en maatschappelijk kwetsbaarheid.  

 

Interesse? 

Enthousiast? Solliciteer dan direct. 

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Eline Verbruggen via 06 31137038 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over IrisZorg

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken.

Als vrijwilliger bij IrisZorg maak je betekenisvol contact met mensen met een kwetsbare en bijzondere achtergrond. Wij zien de mensen achter de verslaving, de dakloosheid en andere problematiek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wil jij mensen ondersteunen om meer grip op hun leven te krijgen? Ben jij voor hen de brug naar buiten toe, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij?
Word dan vrijwilliger bij IrisZorg.