Skip Sidebar

Over ons

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in ...

Zorg
Deel

Gezellige man (78) zoekt muzikaal maatje

Structureel werk · 1–4 uur/week
Calypsostraat, 7323 SK Apeldoorn, Nederland
Zorg
Activiteit Delen
IrisZorg Apeldoorn
#52279
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/IrisZorg-Apeldoorn/activiteiten/Gezellige-man-78-zoekt-muzikaal-maatje/52279 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zelfstandig wonende man van 78 jaar, jong van geest, zou graag samen (blues)muziek maken of luisteren

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Onze cliënt is een bijzondere man die veel te vertellen heeft en veel van de wereld heeft gezien. Hij is adrem, ondernemend, autodidact (in bijna alles), jong van geest, houd van grapjes maken en is heel actief. Zo tekent en schildert hij, rijdt hij digitaal door heel Europa met zijn vrachtwagen game, speelt hij gitaar (elektrisch, ukelele en bas), zit hij sinds kort op Whatsapp en speelt hij af en toe een potje biljart. Wat hij mist is wat aanspraak en gezelligheid. Hij heeft een boeiend leven achter de rug en heeft je veel te vertellen.

 

Ben jij 45+ en vind je het leuk om eens per week met hem af te spreken? Je overlegt samen wat jullie gaan doen, bijvoorbeeld een stukje rijden met de scootmobiel, puzzelen of één van zijn andere hobby’s. En soms is een gezellig praatje en samen koffie drinken ook genoeg.

 

Hoe gaan we verder?

Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag uitgebreid van jou horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Daarna kijken we zorgvuldig of er voldoende overeenkomsten zijn wat betreft hobby’s, leeftijd, levensinstelling, etc. Bij een goede match, regelen we een eerste ontmoeting.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet een interessante, kleurrijke man met een bijzondere levensverhaal. Jij bent van grote betekenis en je ervaart hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor een ander. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. We bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding.

 

Wie ben jij?

Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar.

 

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met:

Marieke Dijkstra, 088-6062104, [email protected]

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > IrisZorg Apeldoorn > Gezellige man (78) zoekt muzikaal maatje

Over IrisZorg Apeldoorn

IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken.

Als vrijwilliger bij IrisZorg maak je betekenisvol contact met mensen met een kwetsbare en bijzondere achtergrond. Wij zien de mensen achter de verslaving, de dakloosheid en andere problematiek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wil jij mensen ondersteunen om meer grip op hun leven te krijgen? Ben jij voor hen de brug naar buiten toe, zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij?
Word dan vrijwilliger bij IrisZorg.