Skip Sidebar

Over ons

Inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten.

Welzijn
Deel

Bevlogen gastvrouw / gastheer

1–4 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Gastheer/vrouw
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#42802
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Inloophuis-stichting-kLEEF1/activiteiten/Bevlogen-gastvrouw--gastheer/42802 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bent u op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk? En bent u minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar? Stichting ‘kLEEF! is een inloophuis voor mensen die met kanker worden geconfronteerd en is op zoek naar bevlogen gastvrouwen en gastheren.

Uitgebreide omschrijving

Stichting ‘kLEEF! is een inloophuis voor mensen die met kanker worden geconfronteerd en is op zoek naar bevlogen gastvrouwen en gastheren.

 

Er werken ruim 25 gastvrouwen en gastheren bij ‘kLEEF! naast ongeveer 25 professionele docenten/activiteitenbegeleiders. 

 

Gastheren- en vrouwen zijn oprecht betrokken bij de gast en de leefwereld van de gast. Hij/zij is iemand die samen met de gast zaken op een rijtje kan zetten en samen met hen kijkt waar een behoefte ligt. De gastheer en -vrouw en loopt als het ware een stukje mee op het pad. Zij informeren gasten over de diverse activiteiten die binnen ons huis georganiseerd worden.

 

Geïnteresseerd? Kijk dan op de site www.stichtingkleef.nl/over-kleef/vacatures voor de gehele beschrijving van deze mooie en waardevolle functie.

Reageren kan tot 17 januari 2021 door uw motivatie en CV te mailen naar [email protected]

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit

Over Stichting 'kLEEF

Inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten.

Powered by Deed‌mob Tools ·