Skip Sidebar

Over ons

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.

WelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Project coördinator

5–7 uur/week · Start vanaf 25 nov 2021
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenSociale mediaAdvies & MentoringMaatje & buddyBegeleidingCreatief
WelzijnKinderen & Jongeren
Deel activiteit
#47464
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Humanitas-afdeling-Apeldoorn1/activiteiten/Project-coordinator/47464 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij de bevlogen vrijwilliger die houdt van het ontwikkelen van een nieuw project voor jeugd bij Humanitas, afdeling Apeldoorn.

Uitgebreide omschrijving

Over deze activiteit

Er is een plan van aanpak opgesteld met de beschrijving van de doelgroep jongeren. Vanwege de toenemende problematiek op het gebeid van eenzaamheid bij jongeren zijn we dit project gestart.

Hoewel er al vele ideeën zijn voor de aanpak, en ook binnen Humanitas ervaringen zijn opgedaan, moet dit in Apeldoorn nog verder ontwikkeld worden. 

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die tijdelijk wat tijd over heeft voor een goed doel en graag met en voor jongeren werkt? Je krijgt alle ruimte het project vorm te geven, je werkt zelfstandig aan dit project.  

Uiteraard is er begeleiding vanuit het bestuur van Humanitas Apeldoorn en werk je in een team. Voor deze functie is een introductietraining van Humanitas een vereiste.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, en wil je meer weten over het functieprofiel mail dan naar [email protected] of naar [email protected] voorzitter bestuur.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over Humanitas, afdeling Apeldoorn

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)