Skip Navigation
Skip Sidebar
Helderzorg B.V.

Helderzorg B.V.

Sociale Onderneming

Over ons

Helderzorg biedt individuele ambulante hulpverlening (18+), ambulante jeugdhulp, ambulante ouder- en gezinsondersteuning en ambulante ondersteuning vanuit het forensische kader. De zorg is gericht op ...

ZorgWelzijn
Deel
Sportmaatje gezocht!

Sportmaatje gezocht!

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Voor ongeveer 12 maanden
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Sport
ZorgWelzijn
Dit is een vacature voor de campagne Goed Doen Voelt Goed.
5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Helderzorg B.V.
#70806
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Helderzorg-BV/activiteiten/Sportmaatje-gezocht/70806 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Sportmaatje gezocht!

Uitgebreide omschrijving

A. is een rustige en nuchtere 31-jarige man uit Apeldoorn. Hij komt oorspronkelijk uit Harderwijk en heeft nog niet veel contacten in Apeldoorn. A. is een echte gamer, houdt van muziek en gezellig een praatje maken (met veel koffie erbij). Hij is opzoek naar iemand waarmee hij 1 á 2 keer in de week kan sporten voor een half jaar of jaar lang. Hij is erg gemotiveerd om dit structureel te doen en het gezellige contact is mooi meegenomen voor hem. Ben jij de gezellige spontane sporter die mee wil met A.? Neem dan contact op!

Hoe kom ik er?

5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Helderzorg B.V. > Sportmaatje gezocht!

Over Helderzorg B.V.

Helderzorg biedt individuele ambulante hulpverlening (18+), ambulante jeugdhulp, ambulante ouder- en gezinsondersteuning en ambulante ondersteuning vanuit het forensische kader. De zorg is gericht op herstel, stabilisering en ontwikkeling.

Helderzorg is er voor iedereen die in zijn of haar dagelijkse (gezamenlijk) functioneren behoefte heeft aan ondersteuning en maakt daarbij geen onderscheid tussen jong of oud. Bij Helderzorg is elke vorm van zorg maatwerk.

De intensiviteit kan, afhankelijk van de vraag, wens en noodzaak variëren per week en wordt zowel doordeweeks, als in de avonden en weekenden geboden indien nodig. In geval van crisis situaties denken we mee over de mogelijkheden om binnen 24 uur (tijdelijk) begeleiding te bieden.
Kenmerkend voor de doelgroep van Helderzorg is dat er vaak sprake is van complexe, multi-problematiek, die zich afspeelt op verschillende levensgebieden. De aard van de problematiek is zeer divers. Het gaat om zorgvragers die regelmatig in crisissituaties belanden, zorg mijdend gedrag laten zien, moeilijk te stabiliseren zijn en baat hebben bij onvoorwaardelijke ondersteuning.

Binnen Helderzorg hebben we zowel WO, HBO als MBO geschoold personeel in dienst. De ervaring en deskundigheid van de professionals van Helderzorg zijn divers en onder andere gericht op:

• licht verstandelijke beperking
• complexe (ernstige) gedragsproblematiek
• criminaliteit en forensische problematiek
• psychiatrische problematiek
• verslavingsproblematiek
• verschillende etnische achtergronden
• vluchtelingen / migratie problematiek
• trauma