Skip Sidebar

Helderzorg B.V.

Sociale Onderneming

Over ons

Helderzorg biedt individuele ambulante hulpverlening (18+), ambulante jeugdhulp, ambulante ouder- en gezinsondersteuning en ambulante ondersteuning vanuit het forensische kader. De zorg is gericht op ...

ZorgWelzijn
Deel

Hulp in de huishouding gezocht

Structureel werk · 2–3 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Ondersteunend werk
ZorgWelzijn
5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Helderzorg B.V.
#65628
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Helderzorg-BV/activiteiten/Hulp-in-de-huishouding-gezocht/65628 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vrouw van 26 jaar is op zoek naar iemand die haar kan ondersteunen in het schoonmaken van haar appartement. Zelf kan zij zich hier niet toe zetten maar met de hulp van een ander lukt dit haar wel. Momenteel helpt haar oma haar maar zij is aardig op leeftijd en houdt het niet meer goed vol. Elske zou graag een maal per week hulp willen.

Hoe kom ik er?

5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Helderzorg B.V. > Hulp in de huishouding gezocht

Over Helderzorg B.V.

Helderzorg biedt individuele ambulante hulpverlening (18+), ambulante jeugdhulp, ambulante ouder- en gezinsondersteuning en ambulante ondersteuning vanuit het forensische kader. De zorg is gericht op herstel, stabilisering en ontwikkeling.

Helderzorg is er voor iedereen die in zijn of haar dagelijkse (gezamenlijk) functioneren behoefte heeft aan ondersteuning en maakt daarbij geen onderscheid tussen jong of oud. Bij Helderzorg is elke vorm van zorg maatwerk.

De intensiviteit kan, afhankelijk van de vraag, wens en noodzaak variëren per week en wordt zowel doordeweeks, als in de avonden en weekenden geboden indien nodig. In geval van crisis situaties denken we mee over de mogelijkheden om binnen 24 uur (tijdelijk) begeleiding te bieden.
Kenmerkend voor de doelgroep van Helderzorg is dat er vaak sprake is van complexe, multi-problematiek, die zich afspeelt op verschillende levensgebieden. De aard van de problematiek is zeer divers. Het gaat om zorgvragers die regelmatig in crisissituaties belanden, zorg mijdend gedrag laten zien, moeilijk te stabiliseren zijn en baat hebben bij onvoorwaardelijke ondersteuning.

Binnen Helderzorg hebben we zowel WO, HBO als MBO geschoold personeel in dienst. De ervaring en deskundigheid van de professionals van Helderzorg zijn divers en onder andere gericht op:

• licht verstandelijke beperking
• complexe (ernstige) gedragsproblematiek
• criminaliteit en forensische problematiek
• psychiatrische problematiek
• verslavingsproblematiek
• verschillende etnische achtergronden
• vluchtelingen / migratie problematiek
• trauma