Skip Sidebar

Over ons

Buddies

Deel

Gezocht: Buddy's om dromen waar te maken

Flexibel
Singelpark 1, 3984 NC Odijk, Netherlands
Maatje & buddy
Mensen met een beperking
6 plaatsen over.
Deel activiteit
#42639
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/HandicapNL-Buddies/activiteiten/Gezocht-Buddys-om-dromen-waar-te-maken/42639 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens The Dream Challenge maak je samen met jouw buddy jullie droom waar (bijv. buurtmoestuin creëren/ voetbaltoernooi voor de buurt organiseren). Ga als duo in je vrije tijd een leuke uitdaging aan. Je kiest zelf wát, hoe en wanneer. Belangrijk is wel dat andere mensen er ook blij van worden.

Uitgebreide omschrijving


Wie zijn wij?
The Dream Challenge is een project in het kader van de Maatschappelijke Diensttijd. Hiermee kan je je als jongere inzetten voor een ander en zo je talenten ontdekken en ontwikkelen. The Dream Challenge is een samenwerking tussen ’s Heerenloo, De Academie voor Zelfstandigheid en [Buddies] van HandicapNL. 

Werkzaamheden
Je sluit een vriendschap en vormt een buddykoppel. Dit koppel bestaat uit een jongere zonder beperking (peer-buddy) en een jongere met een licht verstandelijke beperking (buddy). Je maakt samen jullie droom waar, leert nieuwe mensen kennen, leert samenwerken en krijgt na afloop een certificaat. Wij ondersteunen jullie natuurlijk bij je project met een dreamcoach. 

Wij vragen
Ben je tussen de 17 en 27 jaar? Heb je humor? Ben je flexibel? Voel je je betrokken bij maatschappelijke kwesties? Ben je sociaal, communicatief sterk en een open persoonlijkheid? Heb je goed organisatorisch overzicht en veel verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je evt. in de weekenden of avonden afspreken? Ben je minimaal een jaar beschikbaar? 

En… vind je het leuk om vriendschap te sluiten en samen met een buddy deze uitdaging aan te gaan? Meld je direct aan! 

Hoe kom ik er?

6 plaatsen over.
Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Odijk > Odijk Activiteiten > HandicapNL Buddies > Gezocht: Buddy's om dromen waar te maken

Over HandicapNL Buddies


Powered by Deed‌mob Tools ·