Skip Sidebar
Zorg & Welzijn
Deel

Klusser (huis en tuin) gezocht

Flexibel
Zwarte Kolkstraat 86, 7384 DE Wilp, Netherlands
Klussen
Kinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#42180
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Gezinshuis-Het-Nest/activiteiten/Klusser-huis-en-tuin-gezocht/42180 om je aan te melden

Samenvatting

Gezinshuis Het Nest is op zoek naar een vrijwillige voor verschillende werkzaamheden in het huis, zoals het ophangen van lampen/boekenplanken, schilderen en de tuin (onderhoud, maaien, snoeien, planten). De voorkeur gaat uit naar een medewerker die beschikt over eigen vervoer en die het leuk vindt om de kinderen/jongeren bij de werkzaamheden te betrekken.

Uitgebreide omschrijving

Gezinshuis Het Nest

Het Nest is een middelgroot gezinshuis in Wilp Achterhoek, dat 24-uursopvang biedt aan kinderen en jongeren die om verschillende redenen niet thuis kunnen wonen. In Het Nest kunnen zij opgroeien in een situatie die zoveel mogelijk op die van een gewoon gezin lijkt. Op dit moment wonen er 4 kinderen in Het Nest tussen 6 en 13 jaar. Daarnaast logeren in de weekenden regelmatig 1-2 pleegkinderen bij ons.

Werkzaamheden

Werkzaamheden in huis: diverse (onderhouds)klussen, schilderen en evt behangen, plankjes en lampen ophangen, meubels in elkaar zetten, gordijnrails bevestigen, etc. 

Werkzaamheden in de tuin: terras netjes maken, onkruid wieden, meedenken over indeling en planten, snoeien, etc. 

Wij vragen

Een rustige, handige medewerker met humor en improvisatievermogen die affiniteit heeft met de doelgroep, die het leuk vindt om kinderen/jongeren bij de werkzaamheden te betrekken en zich niet af laat schrikken door af en toe een boze bui.

Wij bieden

Reiskostenvergoeding, onkostenvergoeding (in overleg), eten en drinken tijdens werkuren, veel gezelligheid en afwisseling.

Tijdsbesteding

5-8 uur per week (in overleg)

Meer informatie

www.gezinshuishetnest.nl 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)