Skip Sidebar

Over ons

In en rondom de gemeente Apeldoorn kun je heerlijk fietsen. Voor inwoners die minder mobiel zijn is die mooie omgeving helaas maar beperkt toegankelijk. Terwijl het juist dan extra fijn is om lekker ...

OuderenBuurt & omgevingMensen met een beperking
Deel

Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken zoekt een secretaris

Structureel werk · 1–4 uur/week
7325 NH, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
OuderenBuurt & omgevingMensen met een beperking
Activiteit Delen
Fietsmaatjes Apeldoorn
#60870
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Fietsmaatjes-Apeldoorn/activiteiten/Fietsmaatjes-Apeldoorn-en-Omstreken-zoekt-een-secretaris/60870 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ons bestuur zoekt versterking: als secretaris ondersteun je de groei van ons initiatief

Uitgebreide omschrijving

Wat doet een secretaris?

Als secretaris maak je deel uit van het bestuur. Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van het jaarlijkse projectplan, het jaarverslag, voor de verslagen van bestuursvergaderingen, de officiële correspondentie en het indienen van financieringsaanvragen. Hierin trek je uiteraard samen op met de andere bestuursleden, zoals de penningmeester. Vanuit je functie als secretaris heb je overzicht en maak je samen met je collega bestuursleden plannen voor de groei van ons initiatief naar andere wijken en dorpen.


Wie zijn we?

Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken is een burgerinitiatief dat geheel draait op vrijwilligers. We zijn erg blij met de inzet van een stabiele groep van enthousiaste vrijwilligers. We willen onze activiteiten gaan uitbreiden naar andere wijken en dorpen in onze gemeente. Ook zijn er een aantal initiatiefnemers die in de startfase dubbele taken op zich hebben genomen. Daarom hebben we op dit moment wat vacatures open staan.


Wat hebben we te bieden?

Een enthousiast en betrokken team. Samen iets nieuws opzetten dat van betekenis is voor onze mooie gemeente, daar krijg je energie van! Fietsmaatjes Apeldoorn maakt gebruik van de landelijke werkwijze van Fietsmaatjes.nl en zit daardoor goed in elkaar. Ons initiatief wordt positief ontvangen. Het is keer op keer hartverwarmend wanneer we weer een nieuw fietsduo in de gelegenheid kunnen stellen om samen met de duofiets op pad te gaan. Achter elke gast gaat een bijzonder verhaal schuil.


Meer informatie?

Zie voor meer informatie: www.fietsmaatjesapeldoorn.nl. U kunt ook via onze website uw belangstelling kenbaar maken. Wij nemen dan contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Fietsmaatjes Apeldoorn > Fietsmaatjes Apeldoorn en Omstreken zoekt een secretaris

Over Fietsmaatjes Apeldoorn

In en rondom de gemeente Apeldoorn kun je heerlijk fietsen. Voor inwoners die minder mobiel zijn is die mooie omgeving helaas maar beperkt toegankelijk. Terwijl het juist dan extra fijn is om lekker naar buiten te gaan, in beweging te blijven en onder de mensen te zijn.“Fietsmaatjes” is een (landelijk) initiatief dat iedereen die niet (meer) zelfstandig kan fietsen in staat stelt om samen met een fietsmaatje (fietsvrijwilliger) op een (elektrisch ondersteunde) duofiets op pad te gaan. Nu zijn duofietsen vaak alleen beschikbaar voor bewoners van instellingen, Fietsmaatjes maakt ze ook toegankelijk voor mensen die nog thuis wonen.De wind door de haren. Je favoriete route van vroeger fietsen. Door de trapondersteuning kan dit naar eigen vermogen. Onderweg gezellig contact met je fietsmaatje die naast je zit. Wij vinden dat Fietsmaatjes in de regio Apeldoorn niet mag ontbreken.