Skip Sidebar

Over ons

We heten je graag van harte welkom in het Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Deel

Vrijwilliger afdeling meubelen

Structureel werk · 4 uur/week
Laan Van Westenenk 108, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
CoördinerenSociaal contactMaatje & buddy
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Dorcas Regiocentrum Apeldoorn
#43938
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Dorcas-Regiocentrum-Apeldoorn/activiteiten/Vrijwilliger-afdeling-meubelen/43938 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In de kringloopwinkel is de begane grond met meubelen een echte eye-catcher, we zoeken helpende handen voor deze prachtige afdeling. Kom jij ons helpen?

Uitgebreide omschrijving

Stap je onze kringloop binnen dan wordt je meegezogen in de gezelligheid van de afdeling meubelen.

Ben je een beetje creatief, houd je van stylen en heb je een goede kijk op het prijzen van de meubelen, kom dan eens praten over de mogelijkheden. We zoeken enthousiaste vrijwilligers met een goede dosis humor en klantvriendelijkheid. Belangrijk is wel dat je enigszins sterke armen en rug hebt want er moet nog weleens het een en ander uit het magazijn de winkel in gebracht worden. Gelukkig beschikken we over allerhande hulpmiddelen (steekwagen, hondjes e.d.) dus echt zwaar tillen is er niet bij. Ben je minimaal 4 uur per week beschikbaar meld je dan aan.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Dorcas Regiocentrum Apeldoorn

We heten je graag van harte welkom in het Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!