Skip Sidebar

Over ons

We heten je graag van harte welkom in de Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika ...

Zorg & WelzijnSociale rechtvaardigheid en ongelijkheidOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Deel

Medewerker voor de boekenafdeling

4 uur/week
Laan Van Westenenk 108, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
Deel activiteit
#43959
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Dorcas-Regiocentrum-Apeldoorn/activiteiten/Medewerker-voor-de-boekenafdeling/43959 om je aan te melden

Samenvatting

Ben je een "boekenwurm" kom ons team dan versterken. We hebben een gigantische afdeling met alle genres boeken, tijdschriften en kinderboeken.

Uitgebreide omschrijving

Op deze afdeling die door velen betiteld wordt al zijnde een bibliotheek vind je allerlei genres die van tijd tot tijd moeten worden aangevuld.

Dit doe je samen met andere vrijwilligers, sorteren, prijzen en netjes in de schappen positioneren. Ook sta je klanten te woord en zorg je ervoor dat de afdeling netjes blijft.

Heb je een grote voorliefde voor kinderboeken, daarvoor zoeken we ook nog een gepassioneerde vrijwilliger.

We hebben plek op diverse dagen. Meld je aan, de rest gaat dan vanzelf.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Over Dorcas Regiocentrum Apeldoorn

We heten je graag van harte welkom in de Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)