Skip Sidebar

Over ons

We heten je graag van harte welkom in de Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika ...

Zorg & WelzijnSociale rechtvaardigheid en ongelijkheidOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Deel

Medewerker afdeling Huishoud

4 uur/week
Laan Van Westenenk 108, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
SchoonmakenOrganiserenMaatje & buddySociaal contact
Deel activiteit
#43919
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Dorcas-Regiocentrum-Apeldoorn/activiteiten/Medewerker-afdeling-Huishoud/43919 om je aan te melden

Samenvatting

Een zeer gevarieerde afdeling met heel veel spullen: van glaswerk tot pannen, van bestek tot windlichten, echt alles is aanwezig!

Uitgebreide omschrijving

In teamverband draag je zorg voor een nette verzorgde afdeling die elke dag wordt aangevuld met nieuwe artikelen.

Voordat de artikelen in de schappen gezet worden controleer je ze op winkelwaardigheid en kijk je op ze schoon en onbeschadigd zijn.

De artikelen worden voorzien van een prijsetiketje en in de schappen gezet op kleur, thema of anderszins in overleg met de afdeling coördinator.


Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Over Dorcas Regiocentrum Apeldoorn

We heten je graag van harte welkom in de Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)