Skip Sidebar

Over ons

We heten je graag van harte welkom in het Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Deel

Dag coördinator winkel

Structureel werk · 7 uur/week · Start vanaf 3 sep 2021
Laan Van Westenenk 108, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
NederlandsWinkelCoördinerenBestuurGastheer/vrouwSociaal contactMaatje & buddy
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Dorcas Regiocentrum Apeldoorn
#44595
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Dorcas-Regiocentrum-Apeldoorn/activiteiten/Dag-coordinator-winkel/44595 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je hebt die dag de eindverantwoording over de winkel, inname en het transport.

Uitgebreide omschrijving

Iedereen bij Dorcas Regiocentrum Apeldoorn zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team en mooie organisatie versterken?


Ben je stressbestendig, heb je gevoel voor humor en ben je oplossingsgericht? Ben je service- en klantgericht en weet je een groep vrijwilligers te enthousiasmeren, te motiveren en te stimuleren? Meld je dan aan, we zitten dringend om jou verlegen!

Het is een uitdagende vrijwilligersbaan en ook heel gezellig.


Tijdsinvestering

1 dag in de week.


Meer weten of heb je vragen? Stuur ons een berichtje, of kom bij ons langs.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Dorcas Regiocentrum Apeldoorn

We heten je graag van harte welkom in het Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!