Skip Sidebar

Over ons

We heten je graag van harte welkom in het Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Deel

Chauffeur / bijrijder

Structureel werk · 8 uur/week
Laan Van Westenenk 108, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
VervoerGastheer/vrouw
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Dorcas Regiocentrum Apeldoorn
#46631
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Dorcas-Regiocentrum-Apeldoorn/activiteiten/Chauffeur--bijrijder/46631 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het Dorcas Regiocentrum Apeldoorn beschikt over een eigen bus. Wekelijks worden goederen thuisbezorgd en opgehaald.

Uitgebreide omschrijving

De chauffeur van het Dorcas Regiocentrum Apeldoorn is klantvriendelijk, servicegericht, stressbestendig en een team-player.


Beschik jij over een geldig rijbewijs en heb je geen fysieke beperkingen dan zijn we op zoek naar jou om ons transport-team uit te breiden.


Het is een verantwoordelijke baan die heel veel voldoening geeft. Samen met 1 of 2 bijrijders verzorg je de bezorging van de goederen die in onze winkel zijn gekocht en haal je ook goederen bij mensen op. Werkgebied is Apeldoorn en omgeving en af en toe wat verder weg. De werktijden zijn van 09.00 tot 16.30 uur. Je gaat op pad met een duidelijke transportlijst.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Dorcas Regiocentrum Apeldoorn

We heten je graag van harte welkom in het Dorcas Regiocentrum Apeldoorn. Hier kun je tweedehands spullen en kleding shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding en nog veel meer!