Skip Sidebar

De Klup

Non-profit

Over ons

De Klup is een Kluphuis, een 2e huiskamer voor mensen met een verstandelijke beperking uit Apeldoorn en omgeving. Vriendschap, ontmoeting en samen activiteiten doen in een ontspannen sfeer, waarbij je ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel

Vrijwillig Klup redacteur. Help jij ons verhaal te vertellen?

Structureel werk · 2–8 uur/week · Start vanaf 28 feb 2023
Mariastraat 52, 7311 HM Apeldoorn, Netherlands
Lezen & schrijvenNederlandsCreatiefSociale mediaMarketing & Communicatie
WelzijnMensen met een beperking
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
De Klup
#62614
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Klup1/activiteiten/Vrijwillig-Klup-redacteur-Help-jij-ons-verhaal-te-vertellen/62614 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken iemand die ons kan helpen bij het ‘ophalen’ van verhalen bij onze activiteiten en nieuwsmomenten, die we vervolgens kunnen delen via onze kanalen.

Uitgebreide omschrijving

De Klup zoekt iemand die kan helpen bij het ‘ophalen’ van verhalen bij onze activiteiten en nieuwsmomenten, die we vervolgens delen via onze kanalen (website, socialemedia, nieuwsbrief, flyers en folders).


We vragen: beheersing van de Nederlandse taal, communicatieve vaardigheid en een vertaalslag kunnen maken naar mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt hierin bij ons ook gaandeweg ervaring opdoen... bij de Klup groeit iedereen, ook jij als vrijwilliger!


Wie zijn wij? De Klup is een ontmoetingscentrum en tweede huiskamer. In ons Kluphuis aan de Mariastraat zijn er dagelijks activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking op het gebied van creativiteit, hobby, dans, zang en sport. Gezellig bezig zijn, ontspanning, elkaar ontmoeten en plezier maken staat bij ons voorop. Het is een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en waar iedereen gelijkwaardig is. We organiseren ruim 35 activiteiten per week, met name in de middagen en de avonden. Ruim 500 deelnemers bezoeken onze activiteiten en de begeleiding is in handen van ruim 140 vrijwilligers en stagiairs.


Wanneer? De benodigde tijd voor deze functie staat niet vast en kent geen vaste momenten, maar is naar verwachting enkele uren per week. Het betreft een nieuwe, nog niet eerder ingevulde functie, dus we gaan graag met je in overleg. We vinden het fijn als je (ook naar eigen inzicht) meekijkt bij activiteiten en daar verhalen ‘ophaalt’. Ook schrijf je mee aan teksten voor onze brochures en website, en hebt daarbij overleg met het PR team.

Oproep: Heb jij diezelfde geduldige en open houding naar onze deelnemers die ons hele team vrijwilligers heeft, dan weten we zeker dat de Klup óók voor jou een tweede huiskamer wordt, waar je leert, groeit, contacten opdoet en geniet.

Reageren? Stuur een e-mail naar [email protected] t.a.v. Wilma Hartman onder vermelding van ‘Vrijwillig Redacteur’

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > De Klup > Vrijwillig Klup redacteur. Help jij ons verhaal te vertellen?

Over De Klup

De Klup is een Kluphuis, een 2e huiskamer voor mensen met een verstandelijke beperking uit Apeldoorn en omgeving. Vriendschap, ontmoeting en samen activiteiten doen in een ontspannen sfeer, waarbij je jezelf kunt zijn, is waar het bij ons om draait.