Skip Sidebar

Over ons

Zorg bieden in de thuissituaties

Zorg & Welzijn
Deel

Gastheren/vrouwen gezocht voor Samen 055 locaties!

2–8 uur/week
Flexibele locatie
BestuurMaatje & buddySociaal contact
Buurt & omgeving
Deel activiteit
#44560
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Kap-vrijwillige-Hulpdienst-en-Steunpunt-Mantelzorg/activiteiten/Gastherenvrouwen-gezocht-voor-Samen-055-locaties/44560 om je aan te melden

Samenvatting

Ben je een goede informatieverstrekker, stapt je ook op mensen af en lijkt het je leuk om het eerste aanspreekpunt te worden op onze nieuwe locaties?

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar gastheren/gastvrouwen voor de Samen 055 locaties

 

Ben je een goede informatieverstrekker, stap je ook op mensen af en lijkt het je leuk om het eerste aanspreekpunt te worden op onze nieuwe locaties?

Waarschijnlijk zijn we dan op zoek naar jou!

Als de inloopspreekuren van Samen 055 hun deuren gaan openen in oktober, willen wij de bezoekers een warm welkom geven. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die minimaal één dagdeel in de week op de locatie van Samen 055 bezoekers te woord willen staan.

 

Bezoekers komen met allerhande vragen binnen en jij bent het eerste aanspreekpunt.

Je biedt een luisterend oor en een kopje koffie aan. Je beantwoordt de vraag zelf of zorgt voor een warme overdracht naar de juiste organisatie of activiteit binnen of buiten de locatie van Samen 055.

 

We zoeken vrijwilligers voor de locaties; Dok Zuid, De Stolp (Maten) en de Zilverschoon (Zevenhuizen). Je mag in jouw eigen wijk aan de slag, maar ook op een andere locatie als je dat liever hebt.

 


De organisatie

De netwerkorganisatie Samen055 zorgt er op 4 locaties in de verschillende wijken van Apeldoorn voor dat inwoners passende hulp krijgen. Samen055 bestaat uit de organisaties; Centrum voor Jeugd en Gezin, Don Bosco, Gemeente Apeldoorn, MEE-Veluwe, Stimenz en Zuid doet Samen. Alle inwoners van Apeldoorn kunnen hier terecht met hun vragen.

https://www.apeldoorn.nl/samen055

Wat ga je doen?

Bezoekers een warm welkom geven, ze te woord staan en helpen met hun vragen en/of doorverwijzen. Daarnaast ook een luisterend oor bieden om passende oplossing te vinden op een vraag.

 

Wat vragen wij?

Gastvrijheid, Interesse in mensen, dat je om kunt gaan met meerdere doelgroepen, een luisterend oor kan bieden. Op de hoogte zijn of leren over de sociale kaart in Apeldoorn. Goede communicatieve vaardigheden en zelfstandig kunnen werken.

 

Wij bieden jou aan :

Begeleiding en coördinatie.

Trainingen over de sociale kaart van Apeldoorn.

Er zijn professionals aanwezig op locatie , waar je altijd op terug kunt vallen.

 

Hoeveel tijd kost het?

Minimaal één dagdeel per week van 2 uur in de ochtend of de middag.

Tijden zijn van 10-12 uur of van 14-16 uur, inzet gaat in overleg.

 

Heb je interesse, meldt je dan aan bij Elise Vlietstra via [email protected] of via 06 54238675. Ook bereikbaar via het kantoor van Stimenz op 088 7846464.


Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met Karin Gasseling via de Kap, 055 5295520 of rechtstreeks via 06 18210639.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Over De Kap, vrijwillige Hulpdienst en Steunpunt Mantelzorg

Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)