Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deel
 Creatieveling voor de dinsdagochtend

Creatieveling voor de dinsdagochtend

Structureel werk · 3–4 uur/week
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
HandwerkenCreatiefActiviteiten begeleiden
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting De Herberg Apeldoorn
#42683
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/De-Herberg-Apeldoorn/activiteiten/Creatieveling-voor-de-maandagochtend-even-weken/42683 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Elke dinsdagochtend wordt er in een kleine groep deelnemers iets creatiefs of een spelletje gedaan in De Herberg. Elkaar ontmoeten en bezig zijn staan centraal.

Uitgebreide omschrijving

Inloophuis De Herberg is een waardevol, warm en onmisbaar plekje in de binnenstad van Apeldoorn. Het is een huiselijke ontmoetingsplek voor iedereen die dat zoekt. In praktijk ontvangen we voornamelijk mensen die in het dagelijks leven veelal niet het gehoor en de aansluiting vinden die zij verdienen. Sommige van onze bezoekers hebben zelf geen huis, anderen hebben wel een huis maar vinden daar geen thuis. 

Door mee te werken in De Herberg biedt je een uitnodigende bezigheid waarbij zowel ontmoeting en creativiteit belangrijke aspecten zijn die mensen zoeken en nodig hebben.

Voor meer informatie over de Herberg zie www.deherberg-apeldoorn.nl


Samen met Arjanne, een van de beroepskrachten van De Herberg, biedt je als creatieveling een laagdrempelige activiteit aan. Je denkt mee in welke activiteiten er leuk (en betaalbaar) zijn en biedt op de dinsdagochtend deze activiteit aan. Ook verzorg je de koffie en thee voor de deelnemers.


Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn wenselijk binnen dit werk.

Soms kan je aan de slag met een groepje en soms is er maar 1 deelnemer. Elke week beschikbaar zijn is niet nodig. 1x in de 2 weken of 1x in de 4 weken meedraaien is ook bespreekbaar.


De crea-ochtend is van 10:00 - 12.00uur. Als vrijwilliger ben je er vanaf 9:30 om vast koffie & thee te kunnen zetten en om evt. andere spullen klaar te kunnen zetten.


We bieden jou de gezelligheid van De Herberg, een gezellige en fijne plek waar ontmoeting en jezelf mogen zijn centraal staan. De Herberg draait op een team met mooie mensen waar we je graag in uitnodigen om onderdeel van te worden!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting De Herberg Apeldoorn > Creatieveling voor de dinsdagochtend

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich praktisch in voor de mensen in Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is en voornamelijk mensen zonder huis of thuis een plek vinden. Bij ons mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met een praatje, eten en drinken.