Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deel

Schoonmaker (stofzuigen)

0–2 uur/week
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Zwerfafval
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#42603
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/City-Pastoraat-De-Herberg/activiteiten/Schoonmaker-stofzuigen/42603 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Elke maandagochtend wordt De Herberg, waarin onder andere een inloophuis is voor dak- en thuislozen, schoon gemaakt door enthousiaste vrijwilligers. We zijn hiervoor nog dringend op zoek naar iemand die met plezier anderhalf uur wil stofzuigen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Een waardevol, warm en onmisbaar plekje in de binnenstad van Apeldoorn is het inloophuis De Herberg, in stand gehouden door het Citypastoraat. Een huiselijke ontmoetingsplek voor mensen, die in het dagelijks leven veelal niet het gehoor en de aansluiting vinden, welke zij verdienen. In De Herberg krijgen zij steun bij vragen van levensbeschouwelijke en maatschappelijke aard. Geen overbodige luxe in deze harde tijd.


We vragen om hulp bij het schoonmaakwerk op de benedenverdieping van ons gebouw aan de Deventerstraat 40. Heel concreet zoeken we iemand die de benedenverdieping wil stofzuigen. Je werkt in een team van nog twee andere personen, waarbij iedereen zijn/haar eigen taken heeft. Zelfstandig kunnen werken is hierbij belangrijk.


We bieden de gezelligheid van de twee andere collegae. Er wordt tijd genomen voor een koffiepauze. En ook draag je op deze manier bij aan een frisse fijne plek waar mensen een thuis kunnen vinden.


Wat betreft beschikbaarheid: 

het werk vindt plaats op maandagochtend tussen 9 en 11:00 uur. De frequentie in overleg, bij voorkeur wekelijks tot minimaal eens per maand.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met wat te eten en drinken,

Powered by Deed‌mob Tools ·