Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn ...

Welzijn
Deel

Roostermaker

Flexibel
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Administratie
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42687
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/City-Pastoraat-De-Herberg/activiteiten/Roostermaker/42687 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In het centrum van Apeldoorn bevindt zich Inloophuis De Herberg. Een ontmoetingsplaats waar mensen zonder thuis of huis warmte en gezelligheid kunnen vinden. Dit werk wordt mogelijk gemaakt door zo'n 60 vrijwilligers. Ben jij de nieuwe vrijwilliger die maandelijks het rooster helpt opstellen?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Een waardevol, warm en onmisbaar plekje in de binnenstad van Apeldoorn is het inloophuis De Herberg, in stand gehouden door het Citypastoraat. Een huiselijke ontmoetingsplek voor mensen, die in het dagelijks leven veelal niet het gehoor en de aansluiting vinden, welke zij verdienen. In De Herberg krijgen zij steun bij vragen van levensbeschouwelijke en maatschappelijke aard. Geen overbodige luxe in deze tijd. Sommige van onze bezoekers hebben zelf geen huis, anderen hebben wel een huis maar vinden daar geen thuis. 

 Voor meer informatie zie onze site van citypastoraat.


Werkzaamheden

De roostermaker stelt samen met de betrokken coördinatoren het maandelijkse werkrooster op voor het inloophuis. Op dit rooster vinden alle medewerkers Samen aan Tafel (SAT) en gastheren/-vrouwen voor welke diensten zij ingeroosterd staan. 


Als roostermaker doe je het volgende:

- je stelt maandelijks een rooster op voor de diensten van de gastheren/-vrouwen

 - je voegt hier de aangeleverde roosters van de medewerkers SAT en Ontmoeting aan toe

 - je houdt de inzetbaarheid bij van ca 40 medewerkers (in excel)

 - je stemt af met de coördinatoren bij het opstellen van de roosters


Wij vragen

Het is handig wanneer je goed bent in:

- werken met excel

 - samenwerken

 - snel en gemakkelijk communiceren (telefonisch en via de mail)


Wij bieden

Vanuit De Herberg zorgen wij voor een inwerkprogramma en afstemming met collegae in een maandelijks medewerkersoverleg, Daarnaast kom je in een mooi team terecht, waarin gezelligheid en betrokkenheid ervaren mag worden. 


Tijdsbesteding

 In de tweede week van de maand ben je een dagdeel beschikbaar voor het opstellen van het rooster en het afstemmen hierover. 

 Maandelijks zal er af en toe een mail of telefoontje voorbij komen inzake het rooster. 

En maandelijks is er de medewerkersbijeenkomst waar je bij aanwezig bent.

Hoe kom ik er?

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met wat te eten en drinken,
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)