Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn ...

Welzijn
Deel

Oliebollenbakkers gezocht!

Flexibel
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Koken & eten
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42355
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/City-Pastoraat-De-Herberg/activiteiten/Oliebollenbakkers-gezocht/42355 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Woensdagmiddag 30 december is de laatste middag in 2020 dat Inloophuis De Herberg open is. We willen onze bezoekers graag verwennen met een vers gebakken oliebol. Welke twee gezellige en bekwame bakkers komen ze ter plekke voor ons klaar maken?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

De Herberg, nabij het centrum aan de Deventerstraat 40, is een inloophuis voor iedereen die behoefte heeft aan een warme plek om wat te eten en/of te drinken. De bezoekers zijn veelal mensen die net even een ander leven leiden dan wat de maatschappij voor standaard houdt. In De Herberg is er alle ruimte voor een praatje.


Werkzaamheden

Tijdens de laatste middag-inloop van 2020 bieden we de bezoekers graag een vers gebakken oliebol (en evt.appelbeignet). Hiervoor zoeken we twee bakkers die buiten hun oliebollen willen bakken en aan de man willen brengen.

De inloop is van 13:30u - 16:00u. En we verwachten zo tussen de 10 en de 30 mensen die mee komen snoepen.


Wij vragen

Twee bekwame oliebollenbakkers, die zowel voor het deeg als wel de gefrituurde oliebol zorgen. Het zou mooi zijn wanneer je je eigen materiaal mee kunt nemen (waaronder frituurpan). Maar lukt dat niet dan kunnen we hier vast ook wel iets regelen.


Wij bieden

Heel blije bezoekers & medewerkers die met glimmende ogen en rode wangen zullen genieten van jullie gebakken waar! De gezelligheid van het inloophuis. En fijn contact met mensen die veelal geen dak of thuis hebben.


Tijdsbesteding

Woensdag 30 december. In de ochtend gaat het om het bereiden van het deeg (kan evt ook in de eigen leef- of werkomgeving). In de middag, tussen half 2 en 4 uur, bakken van de oliebollen (en evt. appelbeignets) in de tuin van De Herberg.

Hoe kom ik er?

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met wat te eten en drinken,
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)