Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deel

Leden voor Werkgroep Publiciteit

Flexibel
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Marketing & Communicatie
4 plaatsen over.
Deel activiteit
#42684
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/City-Pastoraat-De-Herberg/activiteiten/Leden-voor-Werkgroep-Publiciteit/42684 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stichting Citypastoraat zet zich in voor kwestbare mensen in de samenleving, met name dak- en thuislozen. Momenteel zijn we actief op zoek naar mogelijkheden voor nieuwe en bestaande activiteiten. Met de Werkgroep Publiciteit willen we de draagkracht hiervoor vergroten.

Uitgebreide omschrijving

Het Citypastoraat/De Herberg zet zich in voor het belang van kwetsbaren in de samenleving, met name dak- en thuislozen. Naast de bestaande activiteiten, zoals bijvoorbeeld het inloophuis, kijken we actief naar welke activiteiten we nog meer (of beter) op kunnen pakken. Onder andere om die reden zouden wij graag zien dat een werkgroep publiciteit ons komt versterken.


De leden van de werkgroep houden zich bezig met de publiciteit van Stichting Citypastoraat/De Herberg-Apeldoorn en haar activiteiten. Wij willen graag actief naamsbekendheid en contact met netwerkpartners uitbreiden. In het verlengde daarvan houdt de werkgroep zich ook bezig met de publiciteit voor de fondswerving.


De werkgroep is een nieuw initiatief en zal al doende vorm en inhoud gaan krijgen. Bij het samenstellen van deze groep zoeken we naar leden die elkaar aanvullen om zowel qua marketing, als fondswerving, als gericht op uitbreiding van ons netwerk actief te kunnen zijn. 


Heb je affiniteit met het werk van het Citypastoraat en kwaliteiten en/of ervaring die je als aanwinst ziet voor deze werkgroep? Dan komen we graag met je in contact!


Qua tijdsbelasting denken we aan ca. 8 uur per maand. 


Hoe kom ik er?

4 plaatsen over.
Deel activiteit

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met wat te eten en drinken,

Powered by Deed‌mob Tools ·