Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn ...

WelzijnSociale rechtvaardigheidArmoedebestrijding
Deel

Gastheer / Gastvrouw inloophuis De Herberg

Flexibel
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#42602
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/City-Pastoraat-De-Herberg/activiteiten/Gastheer--Gastvrouw-inloophuis-De-Herberg/42602 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De gastheer / gastvrouw draagt zorg voor een warm welkom van de bezoekers in het inloophuis. Naast het serveren van koffie, thee en brood staat deze ook klaar voor een praatje.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij? 

Een waardevol, warm en onmisbaar plekje in de binnenstad van Apeldoorn is het inloophuis De Herberg, in stand gehouden door het Citypastoraat. Een huiselijke ontmoetingsplek voor mensen, die in het dagelijks leven veelal niet het gehoor en de aansluiting vinden, welke zij verdienen. In De Herberg krijgen zij steun bij vragen van levensbeschouwelijke en maatschappelijke aard. Geen overbodige luxe in deze tijd. Sommige van onze bezoekers hebben zelf geen huis, anderen hebben wel een huis maar vinden daar geen thuis. 

Voor meer informatie zie www.citypastoraat.nl


Je biedt als gastheer / gastvrouw:

- een warme plek en thuis voor bezoekers

- een luisterend oor, bezoekers kunnen hun verhaal kwijt

- een kopje koffie of thee en zo nodig een boterham

- gezelligheid en een veilige plek


Per dienst werk je samen met twee collegae. 

Een dienst begint om 13:15 tot ca.16:15/16:30. De openingstijden van het inloophuis zijn van 13:30 tot 16:00.

Je bent minimaal 1 middag per maand beschikbaar op de zondag, dinsdag, woensdag of vrijdag.


Vanuit De Herberg zorgen wij voor een inwerkprogramma en afstemming met collegae in een maandelijks medewerkersoverleg, Daarnaast kom je in een mooi team terecht, waarin gezelligheid en betrokkenheid ervaren mag worden.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met wat te eten en drinken,

Powered by Deed‌mob Tools ·