Skip Sidebar

Over ons

Stichting De Herberg zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn ...

Welzijn
Deel

Creatieveling

2–3 uur/week
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouwHandwerkenCreatiefActiviteiten begeleiden
5 plaatsen over.
Deel activiteit
#42683
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/City-Pastoraat-De-Herberg/activiteiten/Creatieveling/42683 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen met jou willen we graag op de woensdagochtend een programma aan gaan bieden waarbij bezoekers creatief bezig kunnen zijn. Van houtbewerking tot borduren.

Uitgebreide omschrijving

Inloophuis De Herberg is een waardevol, warm en onmisbaar plekje in de binnenstad van Apeldoorn. Het is een huiselijke ontmoetingsplek voor iedereen die dat zoekt. In praktijk ontvangen we voornamelijk mensen die in het dagelijks leven veelal niet het gehoor en de aansluiting vinden die zij verdienen. Sommige van onze bezoekers hebben zelf geen huis, anderen hebben wel een huis maar vinden daar geen thuis. 

Door mee te werken in De Herberg biedt je een uitnodigende bezigheid waarbij zowel ontmoeting en creativiteit belangrijke aspecten zijn die mensen zoeken en nodig hebben.

Voor meer informatie over de Herberg zie www.citypastoraat.nl


Je biedt als creatieveling een laagdrempelige activiteit aan. Hiervoor maken we een programma met wat we wanneer gaan doen. Je denkt mee in welke activiteiten er leuk zijn en biedt op de woensdagochtend deze activiteit aan aan diegene die er op af gekomen zijn. Dit zijn maximaal 6 personen. Ook verzorg je de koffie en thee voor de deelnemers.


Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn wenselijk binnen dit werk.

Soms kan je aan de slag met een groepje en soms is er maar 1 deelnemer. We hopen dat je 1x in de 2 weken of wekelijks hiervoor beschikbaar kunt zijn.


De knutselochtend is van 10:30 - 12:00. Als vrijwilliger ben je er vanaf 10:15 om vast koffie & thee te kunnen zetten en om evt. andere spullen klaar te kunnen zetten.


We starten met een pilot van 1 november tot en met 1 maart (de wintermaanden). En evalueren daarna wat er beter/anders kan en of we genoeg animo zien voor voortgang van de knutselochtend.


We bieden jou de gezelligheid van De Herberg, een gezellige en fijne plek waar ontmoeting en jezelf mogen zijn centraal staan. De Herberg draait op een team met mooie mensen waar we je graag in uitnodigen om onderdeel van te worden!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Over Stichting De Herberg Apeldoorn

Stichting De Herberg zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met wat te eten en drinken,
5 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)