Skip Sidebar

Over ons

St. Citypastoraat zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn ...

Zorg & Welzijn
Deel

Creatieveling (knutsel en spel)

Flexibel
Deventerstraat 40, 7311 LW Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
1 plaats over.
Deel activiteit
#42683
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/City-Pastoraat-De-Herberg/activiteiten/Creatieveling-knutsel-en-spel/42683 om je aan te melden

Samenvatting

Voor ons Inloophuis zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om 1x per maand een activiteit aan te bieden aan onze bezoekers. Dit kan bijvoorbeeld een simpel knutselproject zijn of een leuk spel(letje).

Uitgebreide omschrijving

Een waardevol, warm en onmisbaar plekje in de binnenstad van Apeldoorn is het inloophuis De Herberg, in stand gehouden door het Citypastoraat. Een huiselijke ontmoetingsplek voor mensen, die in het dagelijks leven veelal niet het gehoor en de aansluiting vinden, welke zij verdienen. In De Herberg krijgen zij steun bij vragen van levensbeschouwelijke en maatschappelijke aard. Geen overbodige luxe in deze tijd. Sommige van onze bezoekers hebben zelf geen huis, anderen hebben wel een huis maar vinden daar geen thuis. 

Voor meer informatie zie www.citypastoraat.nl


Je biedt als creatieveling een laagdrempelige activiteit aan onze bezoekers aan. Men kan hier vrijblijvend aan mee doen (of niet). Op die manier draag je bij aan de gezelligheid die men kan vinden bij De Herberg. 


Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn zeer wenselijk binnen dit werk. Soms kan je aan de slag met een groepje en soms is het met maar 1 bezoeker.

Per keer werk je samen met andere collegae, de gastheren en -vrouwen. Zij dragen zorg voor eten en drinken voor de bezoekers.


De openingstijden van het inloophuis zijn van 13:30 tot 16:00 uur.

De activiteit vindt 1x per maand plaats, tijdens de openingstijden. Bij voorkeur op de woensdag. Wat de activiteit inhoudt mag je zelf bedenken. Laat je daarbij gerust inspireren door de ideeen van de bezoekers. Niet geheel onbelangrijk: we werken met een minimaal budget.


Vanuit De Herberg zorgen wij voor een inwerkprogramma en afstemming met collegae in een maandelijks medewerkersoverleg, Daarnaast kom je in een mooi team terecht, waarin gezelligheid en betrokkenheid ervaren mag worden.

Hoe kom ik er?

Over Citypastoraat De Herberg

St. Citypastoraat zet zich namens de kerken praktisch in voor de mensen in de binnenstad van Apeldoorn. Dit doet zij o.a. door het Inloophuis De Herberg, waar iedereen welkom is. Daar mag je zijn zoals je bent en wordt je hartelijk ontvangen met wat te eten en drinken,
1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)