Skip Sidebar

Over ons

Multicultureel buurtinitiatief voor m.n. vrouwen in Noord-Oost Apeldoorn

Buurt & omgevingWelzijnKunst & cultuur
Deel

Klusjesman of -vrouw gezocht!

Taak · 0–2 uur
Aristotelesstraat 1005, 7323nz Apeldoorn, Nederland
Klussen
Buurt & omgevingWelzijnKunst & cultuur
1 plaats over.
Activiteit Delen
Buurtbedrijf Sadika
#57043
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Buurtbedrijf-Sadika/activiteiten/Klusjesman-of--vrouw-gezocht/57043 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Buurtbedrijf Sadika is een multicultureel buurtinitiatief voor vrouwen in Apeldoorn Noord-Oost. Ben jij handig en kun jij ons helpen met verschillende klusjes?

Uitgebreide omschrijving

Buurtbedrijf Sadika is een multicultureel buurtinitiatief voor vrouwen in Apeldoorn Noord-Oost. Door middel van verschillende activiteiten nodigen ze buurtbewoonsters uit hun talenten te ontplooien. Denk aan een koffiehuis, kookgroep, kledingbank, zanggroep, beweegactiviteiten en nog veel meer.


Voor het buurtbedrijf zijn wij op zoek naar iemand die ons kan helpen met kleine klusjes in en rondom het gebouw. Er moeten bijvoorbeeld wat planken opgehangen worden, een wiebelende tafel heeft wat versteviging nodig, zo zijn er regelmatig wat kleine klusjes te doen. Ben jij handig en lijkt het jou leuk om af en toe te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Buurtbedrijf Sadika

Multicultureel buurtinitiatief voor m.n. vrouwen in Noord-Oost Apeldoorn