Vrijwilligers voor de Alfabetiseringsgroep NT2 (Nederlandse 2e Taal) van Aventus

Flexibel
Onderwijs
Vluchtelingen & Minderheden
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#42315
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Aventus-entree-en-Educatie1/activiteiten/Vrijwilligers-voor-de-Alfabetiseringsgroep-NT2-Nederlandse-2e-Taal-van-Aventus/42315 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de afdeling Volwasseneneducatie Aventus Apeldoorn zoeken we vrijwilligers die in de alfabetiseringsgroep willen lezen met kleine groepjes deelnemers.

(Voorlopig in de coronatijd worden vrijwilligers niet ingezet voor ondersteuning. In geval van aanmelding wordt u op de wachtlijst geplaatst)

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING

Voor de afdeling Volwasseneneducatie zoeken we vrijwilligers die in de alfabetiseringsgroep willen lezen met kleine groepjes deelnemers. De cursisten zijn vaak nog aan het begin van hun inburgeringstraject. Vindt u het leuk om in contact te komen met andere culturen? Bent u geduldig en contactvaardig? Dan zouden we heel graag met u kennismaken en verder willen praten of het iets voor u is.PRAKTISCHE INFORMATIE

Stuur een mail naar Gea van Dijken [email protected] en er wordt contact met u opgenomen.

Bellen kan ook via het gratis telefoonnummer 0800 444 5555 naar het Studie Informatie Punt van Aventus

RECLAME

Taalhulp gezocht die geduldig is en het leuk vindt met een groepje aan de slag te gaan.De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·