Skip Sidebar

Over ons

AutoMobiel is een aanvulling op het bestaande vervoersaanbod voor minder mobiele plaatsgenoten en biedt hen vervoer van deur tot deur tegen kostprijs.

OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Deel

AutoMobiel Apeldoorn zoekt vrijwillig chauffeurs

Structureel werk · Flexibele uren
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
VervoerSociaal contact
OuderenBuurt & omgevingWelzijn
Activiteit Delen
AutoMobiel regio Apeldoorn
#60921
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/AutoMobiel-regio-Apeldoorn/activiteiten/AutoMobiel-Apeldoorn-zoekt-vrijwillig-chauffeurs/60921 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwillige chauffeurs van AutoMobiel brengen cliënten vlot en voordelig van deur tot deur. Hierdoor kunnen ze blijven deelnemen aan activiteiten buitenshuis.

Uitgebreide omschrijving

AutoMobiel werkt alleen met vrijwilligers. We zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste, maatschappelijk betrokken mensen die ons team chauffeurs willen komen versterken.


De vrijwillige chauffeur haalt wijkbewoners van huis, brengt ze op hun bestemming en zorgt ervoor, dat ze langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Hierdoor vermindert de druk op de omgeving, de familie en / of mantelzorgers.


AutoMobiel biedt je een dankbare en zinvolle activiteit en brengt wijk en buurtgenoten weer met elkaar in contact. Je rijdt graag met mensen die zelf niet mobiel zijn. Je beschikt over een auto en minimaal rijbewijs B.


We rijden zeven dagen per week van 8:00 tot 21:00. Werktijden zijn in overleg, je kunt wekelijks zelf aangeven of en wanneer je wilt rijden.


Client betaalt je vanaf je huis € 0,35 per kilometer contant.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > AutoMobiel regio Apeldoorn > AutoMobiel Apeldoorn zoekt vrijwillig chauffeurs

Over AutoMobiel regio Apeldoorn

AutoMobiel is een aanvulling op het bestaande vervoersaanbod voor minder mobiele plaatsgenoten en biedt hen vervoer van deur tot deur tegen kostprijs.