Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Praatjes maker

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 10 jul 2022
Operaplein 181, 7323EJ Apeldoorn, Nederland
WelzijnOuderenMensen met een beperking
5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#54463
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Praatjes-maker/54463 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om met mensen om te gaan? Maak je graag een praatje? Geef je graag persoonlijke aandacht? Kan je koffie schenken en een spelletje doen?

Uitgebreide omschrijving

Atlant, wonen zorg welzijn

Is een zorginstelling met negen afdelingen in Apeldoorn, Beekbergen en Ugchelen. Met veel liefde en aandacht verzorgen we ouderen, mensen met de ziekte van Huntington, dementie, het syndroom van Korsakov en mensen die chronisch psychiatrische verpleeghuiszorg nodig hebben. Bij Atlant kan je mens zijn; als bewoner, medewerker én vrijwilliger.

Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Een ander aandacht geven, er echt even voor diegene zijn. Een moment van ontspanning geven, om naar uit én op terug te kijken, even uit de dag stappen. Als vrijwilliger geef jij onze bewoner dat geluksmoment, gewoon omdat je er bent!

Word jij die vrijwilliger die het verschil maakt?

Wat ga je doen?

Op het Koningin Wilhelmina ga je op de huiskamer(s) voor tien mensen met dementie koffie schenken, voorlezen, wandelen, nagels lakken, koekjes bakken, zingen, afwassen of wat voor leuke ideeën je ook hebt. Je creëert een gezellige, huiselijke sfeer waardoor de mensen een ontspannen en fijne ochtend of middag hebben, waar ze elke keer naar uitkijken.


Wat neem je daarvoor mee?

Je hebt geduld met mensen en bent flexibel in de omgang

Je hebt humor maar kan ook goed luisteren

Je hebt twee uurtjes in de week tijd (of meer natuurlijk)

Je hebt zin om bij ons aan de gang te gaan

Wat bieden wij jou?

Een enthousiast en zorgzaam team

Een goede uitleg over de afdeling en zijn bewoners

Leer en ontwikkelmomenten door interessante workshops en informatiebijeenkomsten

Je bent WA-verzekerd

En met kerst is er natuurlijk een leuke attentie

Ben je enthousiast geworden? Wil je graag in ons team komen werken?


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De ingang zit aan de kant van het winkelcentrum naast de Action. u kunt 2 uur gratis parkeren in de parkeergarage onder het winkelcentrum of achter het pand.
5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.